Δεν θέλουμε πόλεμο με την Ουκρανία, δηλώνει ο Ρώσος πρέσβευτης στον ΟΗΕ
Απαντώντας στην ευθεία ερώτηση που του έθεσε ο Ουκρανός πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας την Πέμπτη
«Η Ρωσία δεν θέλει πόλεμο με την Ουκρανία». Αυτή ήταν η απάντηση του Ρώσου πρεσβευτή στον ΟΗΕ, Βιτάλι Τσούρκιν, στην ερώτηση του παρόντος στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του οργανισμού πρωθυπουργού της Ουκρανίας, Αρσένι Γιάτσενιουκ, «αν η Ρωσία επιδιώκει τον πόλεμο».
Παράλληλα, όμως, ο Τσούρκιν υπερασπίστηκε με πάθος το δικαίωμα της Κριμαίας να προχωρήσει στο δημοψήφισμα για την ένωση ή όχι με τη Ρωσία.
«Ούτε η Ρωσία, ούτε οι Ρώσοι δεν επιδιώκουν τον πόλεμο και είμαι σίγουρος ότι και οι Ουκρανοί δεν θέλουν κάτι τέτοιο» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Ρώσου πρεσβευτή, ο οποίος συμπλήρωσε «επιπλέον δεν μεταφράζουμε την κατάσταση με τέτοιους όρους. Δεν θέλουμε νέα όξυνση της κατάστασης».
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.