Βίντεο φέρεται να δείχνει τη φυγή Γιανουκόβιτς - Τι πήρε εγκαταλείποντας το μέγαρο
Πίνακες ζωγραφικής, όπλα, ακόμα και ένα μικρό σκυλάκι φαίνεται να παίρνουν οι άντρες του πρώην προέδρου της Ουκρανίας ενώ αδειάζουν το σπίτι
Βίντεο που φέρονται να τραβήχτηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του εξοχικού υπερπολυτελούς μεγάρου που έμενε ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς ανέβηκαν στο Youtube από κάποιον χρήστη με το όνομα Виктор Хонка.
Εκεί φαίνεται ο Γιανουκόβιτς, συνοδεία των αντρών της ασφάλειάς του, να σηκώνουν τα πάντα από το «παλάτι» όπου ζούσε ο πρώην πρόεδρος με την οικογένειά του.
Στις εικόνες βλέπουμε να παίρνουν πίνακες ζωγραφικής, όπλα, αλλά και ένα μικρό σκυλάκι, που φορτώνεται κι αυτό στα φορτηγά.
Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν το βίντεο είναι αυθεντικό ή προϊόν μοντάζ.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.