Η 82χρονη Κάρεν Ντάιμοντ ήταν μία από τους 13 που τραυματίστηκαν όταν ο Μοχάμεντ Σάμπρι Σολιμάν πέταξε βόμβες μολότοφ εναντίον των συμμετεχόντων στη διαδήλωση «Τρέξτε για τη ζωή τους» στο κέντρο της πόλης . Πρόκειται για μια εβδομαδιαία εκδήλωση που ζητά την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων στη Γάζα.
Η οικογένεια της Ντάιμοντ ανακοίνωσε ότι πέθανε στις 25 Ιουνίου και ήδη κηδεύτηκε.
Μετά την ανακοίνωση του θανάτου, η Εισαγγελία ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει πρόσθετες κατηγορίες λόγω του θανάτου της όσο και λόγω του εντοπισμού πρόσθετων θυμάτων ως αποτέλεσμα της έρευνας.
Η τροποποιημένη μήνυση κατονομάζει συνολικά 29 θύματα της επίθεσης, από τα οποία τα 13 υπέστησαν σωματικές βλάβες.
Η μήνυση περιλαμβάνει τώρα δύο κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, 52 κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, αλλά και δεκάδες κατηγορίες για επίθεση, απόπειρα επίθεσης, χρήσης και απόπειρας χρήσης εμπρηστικού μηχανισμού, όπως και μία κατηγορία για κακοποίηση ζώου.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.