Ρούμπιο για Signalgate: Κάποιος έκανε μεγάλο λάθος
Eπιχείρησε να υποβαθμίσει τον δικό του ρόλο στην υπόθεση, λέγοντας πως συμμετείχε στη συνομιλία μόνο για να στείλει συγχαρητήριο μήνυμα μετά την ολοκλήρωση των επιθέσεων
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, από τη Τζαμάικα όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, σχολίασε τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο που ξέσπασε γύρω από την εφαρμογή Signal, γνωστό και ως Signalgate.
Ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφους, ο Ρούμπιο δήλωσε ότι «είναι προφανές πως κάποιος έκανε μεγάλο λάθος και προσέθεσε έναν δημοσιογράφο» στη συνομιλία. «Δεν έχω τίποτα εναντίον των δημοσιογράφων, αλλά δεν έπρεπε να είναι εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος επιχείρησε να υποβαθμίσει τον δικό του ρόλο στην υπόθεση, λέγοντας πως συμμετείχε στη συνομιλία μόνο για να στείλει συγχαρητήριο μήνυμα μετά την ολοκλήρωση των επιθέσεων.
Παράλληλα, υποστήριξε πως οι πληροφορίες που ανταλλάχθηκαν μέσω της εφαρμογής δεν προορίζονταν για δημοσιοποίηση. Όπως ανέφερε, το Πεντάγωνο έχει διαβεβαιώσει ότι καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή στρατιωτικών.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή