Η παράταξη του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Σιγκέρου Ισίμπα, το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα, δεν εξασφάλισε την απόλυτη πλειοψηφία στην ιαπωνική βουλήγια πρώτη φορά από το 2009, σύμφωνα με τις βασισμένες στα αποτελέσματα των exit polls προβλέψεις του δικτύου NHK της δημόσιας τηλεόρασης.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα (PLD, συντηρητική δεξιά) εξασφαλίζει 153 έως 219 έδρες. Προς το παρόν οι προβλέψεις αυτές δεν επιτρέπουν να διαπιστωθεί αν ο συνασπισμός του (PLD) με τον κεντροδεξιό του εταίρο, το Komeito, κατόρθωσαν να διατηρήσουν την απόλυτη πλειοψηφία στην ιαπωνική βουλή (233 επί 465 εδρών).
Ενα τέτοιο αποτέλεσμα θα ήταν πρωτοφανές για το PLD, που έχει κατορθώσει να βρίσκεται στην εξουσία για τα 69 χρόνια της ύπαρξής του, μέχρι που ένα οικονομικό σκάνδαλο στους κόλπους του εξόργισε τους ιάπωνες ψηφοφόρους.
Το Συνταγματικό Δημοκρατικό Κόμμα (PDC), η βασική πολιτική δύναμη της αντιπολίτευσης, έχει σαφώς αυξήσει τον αριθμό των εδρών στο κοινοβούλιο, σύμφωνα με τις προβλέψεις, και μπορεί να φθάσει τις 191 έδρες.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.