Ιαπωνία: Ταξιτζής συνελήφθη επειδή σκότωσε σκόπιμα ένα περιστέρι

Ιαπωνία: Ταξιτζής συνελήφθη επειδή σκότωσε σκόπιμα ένα περιστέρι

Η αστυνομία του Τόκιο ανέθεσε σε κτηνίατρο να διενεργήσει νεκροψία στο περιστέρι που σκοτώθηκε κατά τη σύγκρουση με το όχημα

pigeon
Ένας οδηγός ταξί στο Τόκιο συνελήφθη επειδή σκότωσε εκ προθέσεως ένα περιστέρι με το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία που ερωτήθηκε σήμερα από το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP), προφανώς επειδή είχε εξαγριωθεί γιατί συνάντησε στον δρόμο του μια ομάδα αυτών των πτηνών.

Ο 50χρονος άνδρας συνελήφθη την περασμένη Κυριακή επειδή «χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό του προκειμένου να σκοτώσει ένα περιστέρι», δήλωσε στο AFP εκπρόσωπος της αστυνομίας του Τόκιο. «Δεν είναι θήραμα» έκρινε σκόπιμο να διευκρινίσει.

Τον περασμένο μήνα, αυτός ο οδηγός ταξί επιτάχυνε σημαντικά σε μια διασταύρωση μόλις άναψε πράσινο, προκειμένου να εφορμήσει σε μια ομάδα περιστεριών που βρίσκονταν στο έδαφος, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.

Ο θόρυβος από την ξαφνική επιτάχυνση τράβηξε την προσοχή ενός περαστικού, ο οποίος ειδοποίησε στη συνέχεια την αστυνομία.

Η τελευταία έλαβε πολύ σοβαρά υπόψη το συμβάν, φθάνοντας μέχρι του σημείου να αναθέσει σε κτηνίατρο να διενεργήσει νεκροψία στο περιστέρι που σκοτώθηκε κατά τη σύγκρουση με το όχημα.

«Οι δρόμοι ανήκουν στους ανθρώπους, άρα τα περιστέρα θα έπρεπε να παραμερίσουν από τον δρόμο», δήλωσε ο οδηγός ταξί στους ανακριτές σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Αυστραλός ΥouΤuber εξερευνά την Ομόνοια τη νύχτα και μένει άφωνος - «Ο χειρότερος δρόμος που έχω περπατήσει»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στον Δανίκα: Φαινόμενο είναι το βόρειο Σέλας, όχι ο Κασσελάκης

Δεσμεύουν τα ακίνητα της χήρας Τράγκα, της αφήνουν τη σύνταξη χηρείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης