Χίος: Περιστέρια καθήλωσαν αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Όμηρος
Τα πουλιά μπλέχτηκαν στους έλικες κατά τη διάρκεια της προσγείωσης – Αν και το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια, δεν μπορεί να απογειωθεί εκ νέου
Μπελάδες λόγω περιστεριών είχε το αεροπλάνο που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας εκτελώντας την πτήση των 11:00 π.μ. με προορισμό τον κρατικό αερολιμένα «Όμηρος» στη Χίο, όπου βρίσκεται καθηλωμένο.
Τα πτηνά, σύμφωνα με το chiosin.grμπλέχτηκαν στους έλικες κατά τη διάρκεια της προσγείωσης. Το αεροπλάνο κατάφερε να προσγειωθεί κανονικά και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.
Όμως, το πρόβλημα που προκάλεσαν τα περιστέρια δεν ήταν απλό και σε κάθε περίπτωση δεν επέτρεπε την εκ νέου απογείωση του αεροσκάφους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.
Με νέο αεροπλάνο που ήρθε από Αθήνα με μέριμνα της εταιρείας ταξίδεψαν οι επιβάτες από Χίο που έφθασαν στις 15:00 στην Αθήνα, ενώ αυτή την ώρα μηχανικοί επισκευάζουν την βλάβη καθώς το αεροπλάνο παραμένει στη Χίο 5 ώρες μετά.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.