Αίσθηση προκαλεί η είδηση που μεταφέρουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης όπως η Pravda και οι Moscow Times ότι η ομάδα Wagner έβαλε αγγελία για μισθοφόρους στη ροζ ιστοσελίδα Pornhub!
Σύμφωνα με τα ρωσικά δημοσιεύματα που ανήρτησαν και τα σχετικά βίντεο, στη διαφήμιση πρωταγωνιστεί μια γυναίκα της οποίας ορατό ήταν μόνο το στόμα της ενώ έγλυφε ένα γλειφιτζούρι.
«Είμαστε ο καλύτερος ιδιωτικός στρατός στον κόσμο. Ψάχνουμε μαχητές από όλες τις περιοχές της Ρωσίας. Ελάτε να δουλέψετε στην Wagner PMC» ακούγεται να λέει η γυναίκα.
ЗМІ звернули увагу на те, що ПВК "Вагнер", власником якого є Євген Пригожин, почали рекламувати на популярному порносайті Pornhub (18+). pic.twitter.com/pXfiXq2jrI
Κατά τις ίδιες πηγές την διαφήμιση αυτή είδαν χρήστες από τις περιοχές Κεμέροβο και Βόλγκογκραντ που είτε δεν είχαν προγράμματα ad blocker είτε χρησιμοποιούσαν VPN.
Οι υπεύθυνοι του Pornhub, πάντως, όταν αντιλήφθηκαν την ύπαρξη της διαφήμισης την «κατέβασαν» με εκπρόσωπο της ιστοσελίδας να δηλώνει στο Newsweek ότι η Pornhub δεν επιτρέπει διαφημίσεις με πολιτικό περιεχόμενο.
Η bwin πιστή στο στόχο της για ένα καλύτερο μέλλον στον αθλητισμό, παραδίδει στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής ένα νέο σύγχρονο και φιλόξενο προπονητήριο!