Κατάρ-gate: «Είναι σκάνδαλο που πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως» λέει ο Ιρλανδός ΥΠΕΞ
Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν, «είναι βλαπτικές» για το θεσμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δήλωσε ο Σάιμον Κόβενι
Η απόφαση του Βελγίου να απαγγείλει κατηγορίες σε βάρος τεσσάρων προσώπων ότι δέχθηκαν χρήματα και δώρα από κράτος του Κόλπου για να επηρεάσουν αποφάσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, «είναι βλαπτική» για το θεσμό, δήλωσε σήμερα ο Ιρλανδός υπουργός Εξωτερικών Σάιμον Κόβενι.
«Είναι βλαπτική. Πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως», δήλωσε ο Κόβενι απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.
«Είναι ένα σκάνδαλο σχετικά με το οποίο χρειάζεται να φέρουμε στο φως την αλήθεια ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ξανασυμβεί», πρόσθεσε.
Η Motor Oil, μέσα από την πρωτοβουλία «Φροντίζω τον Αθλητισμό», επενδύει συστηματικά στον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας έμφαση στη νέα γενιά και στις ίσες ευκαιρίες