Η πρόεδρος της Μολδαβίας Μάια Σάντου χαιρέτισε απόψε την«ιστορική» απόφαση των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης να χορηγήσουν στη χώρα της καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη στην ΕΕ, υπογραμμίζοντας ότι «έχουμε έναν δύσκολο δρόμο μπροστά μας, που απαιτεί πολλή δουλειά και προσπάθεια».
Σε ανάρτησή της στο Facebook, η πρόεδρος Σάντου ανέφερε ότι η ένταξη της Μολδαβίας της στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα φέρει ευημερία, περισσότερες ευκαιρίες και ασφάλεια στη μικρή χώρα που βρίσκεται ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Ρουμανία.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.