Κρίση στην Ουκρανία: «Ανησυχητική η κατάσταση στο Ντονμπάς» λέει το Κρεμλίνο
«Δεν υπάρχει πρόθεση επίθεσης σε ανατολική Ουκρανία ή Κριμαία», λέει το Κίεβο
Η Μόσχα είναι ανήσυχη με την κατάσταση στην περιοχή του Ντονμπάς της ανατολικής Ουκρανίας και η κατάσταση εκεί παρουσιάζεται εν δυνάμει πολύ επικίνδυνη, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Στο Κίεβο, ο Ουκρανός υπουργός Αμυνας Ολέξιι Ρέζνικοφ δήλωσε ότι από ουκρανικής πλευράς δεν σχεδιάζονται επιθετικές ενέργειες κατά των εδαφών των φιλορώσων αυτονομιστών ή κατά των εδαφών της προσαρτημένης από την Ρωσία Κριμαίας.
«Ενισχύουμε την άμυνά μας. Αλλά δεν έχουμε την πρόθεση να διεξαγάγουμε οποιαδήποτε επίθεση» κατά των εδαφών αυτών, δήλωσε ο ουκρανός υπουργός Αμυνας ενώπιον του Κοινοβουλίου.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών