Τρία μέλη του πληρώματος πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού της Ινδίας σκοτώθηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε στο εσωτερικό του σκάφους, ενώ αυτό βρισκόταν σε ναυπηγείο της Μουμπάι.
Το πλήρωμα του πλοίου Ranvir αντέδρασε άμεσα και έθεσε την κατάσταση υπό έλεγχο, χωρίς να αναφερθούν σημαντικές υλικές ζημιές, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το Πολεμικό Ναυτικό της Ινδίας.
Το πολεμικό πλοίο Ranvir βρισκόταν σε επιχειρησιακή αποστολή από τον Νοέμβριο του 2021 και έπειτα από τις ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει σύντομα στη βάση του.
Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη παραμένουν αδιευκρίνιστες και έχει διαταχθεί έρευνα την οποία έχει αναλάβει επιτροπή εμπειρογνωμόνων.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.