ΗΠΑ: Η καταιγίδα Νίκολας απειλεί το Τέξας

ΗΠΑ: Η καταιγίδα Νίκολας απειλεί το Τέξας

Η καταιγίδα συνοδεύεται από ανέμους με ταχύτητα έως 95 χιλιόμετρα την ώρα και υπάρχει κίνδυνος για πλημμύρες – Ο κυβερνήτης του Τέξας ζήτησε από τους κατοίκους να λάβουν υπ' όψιν τις προειδοποιήσεις των τοπικών αρχών

tropical_storm_nicholas
Σε κυκλώνα ενδέχεται να ενισχυθεί η καταιγίδα Νίκολας, που κατευθύνεται στις ακτές του Τέξας, προειδοποίησε το αμερικανικό κέντρο κυκλώνων.

Η καταιγίδα βρίσκεται σε 60 χιλιομέτρων από τις εκβολές του Ρίο Γκράντε, του ποταμού που σηματοδοτεί τα σύνορα μεταξύ του Μεξικού και του Τέξας. Ωστόσο, εντός της ημέρας, αναμένεται ότι θα αγγίξει έδαφος.

Καθώς ο Νίκολας συνοδεύεται από ανέμους ταχύτητας έως 95 χιλιομέτρων την ώρα, υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει πλημμύρες, «ιδίως σε έντονα αστικοποιημένες μητροπολιτικές περιοχές», προειδοποιούν οι Αμερικανοί μετεωρολόγοι.



Από την πλευρά του, ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ ζήτησε από τους κατοίκους να λάβουν υπόψη τους τις προειδοποιήσεις των τοπικών αρχών.

Κλείσιμο
«Αναμένουμε ισχυρές βροχοπτώσεις απόψε και αύριο. Σας ενθαρρύνω έντονα να μην κυκλοφορήσετε στους δρόμους», είπε ο δήμαρχος του Χιούστον Σιλβέστερ Τέρνερ.


Ειδήσεις σήμερα:

«Με κατέστρεψε!»: Ξέσπασε κατά του συντρόφου της η Πολυχρονοπούλου όταν άκουσε ότι θα τον ακολουθήσει στη φυλακή

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα ηχητικά ντοκουμέντα - Οι χαρτορίχτρες και οι εμμονές της Έφης

Ξεκίνησε η αποστολή sms για την τρίτη δόση του εμβολίου σε 285.000 πολίτες - Πιθανό πράσινο φως για εμβόλια σε παιδιά κάτω των 12 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης