Η Ρωσία θα υποστηρίξει την πρόταση για άρση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας για τα εμβόλια κατά της COVID-19, τόνισε σε δηλώσεις του ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτινκατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την αναπληρώτρια πρωθυπουργόΤατιάνα Γκολίκοβα.
«Αυτή τη στιγμή ακούμε ότι υπάρχουν ιδέες στην Ευρώπη που, κατά τη γνώμη μου, αξίζουν την προσοχή. (Η ιδέα είναι) να παραιτηθούμε από όλα τα δικαιώματα προστασίας των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για τα εμβόλια κατά της COVID-19. Αυτό όχι μόνο δεν έρχεται σε αντίθεση, αλλά, απ' όσο και καταλαβαίνω, συμμορφώνεται με ορισμένους κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, ο οποίος προβλέπει την άρση αυτής της προστασίας διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σε εξαιρετικές περιστάσεις». είπε.
Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι η συνεχιζόμενη πανδημία πρέπει να θεωρείται έκτακτη κατάσταση. «Επομένως, Τατιάνα Αλεξέβνα θα ήθελα να ζητήσω από εσάς και τους συναδέλφους σας να το εξετάσετε, να το επιλύσετε. Αναμφίβολα, η Ρωσία θα υποστηρίξει μια τέτοια ιδέα», δήλωσε ακόμη ο Ρώσος πρόεδρος.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς