Δριμύ κατηγορώ χρηστών των social media στη δήμαρχο του Παρισιού: Έκανε σκουπιδότοπο την «πόλη του φωτός»

Δριμύ κατηγορώ χρηστών των social media στη δήμαρχο του Παρισιού: Έκανε σκουπιδότοπο την «πόλη του φωτός»

Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου δεν είναι διόλου κολακευτικές για τη γαλλική πρωτεύουσα και μάλιστα εν μέσω της πανδημίας της νόσου Covid

paris_-_rubbish
Σε σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί το Παρίσι, όπως υποστηρίζουν χρήστες των social media επικρίνοντας δριμύτατα τη Σοσιαλίστρια δήμαρχο Αν Ινταλγκό για την κατάσταση που επικρατεί στην «πόλη του φωτός». Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου δεν είναι διόλου κολακευτικές για τη γαλλική πρωτεύουσα και μάλιστα εν μέσω της πανδημίας της νόσου Covid.

Tις τελευταίες εβδομάδες πολλά πάρκα και πλατείες είναι μέσα στη βρωμιά, με πεταμένα χαρτιά και μπουκάλια στους δρόμους και τους Παριζιάνους να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους. Με το hashtag #SaccageParis (Σκουπίδια Παρίσι), χρήστες στα social media επιρρίπτουν ευθύνες στη Σοσιαλίστρια δήμαρχο των Παρισίων Αν Ινταλγκό επισημαίνοντας ότι, εν μέσω πανδημιας της νόσου Covid, η καθαριότητα θα έπρεπε να ειναι απόλυτη προτεραιότητα για τη δημόσια υγεία των πολιτών.



Κλείσιμο

Οι φωτογραφίες δικαιολογούν απόλυτα τους Παριζιάνους που διαμαρτύρονται περιγράφοντας τη γαλλική πρωτεύουσα ως «παραγκούπολη» και «χωματερή». Αξιωματούχοι του Δημοτικού Συμβουλίου του Παρισιού έσπευσαν απλά να υποστηρίξουν ότι έχει μειωθεί κατά 10% το προσωπικό στον τομέα της καθαριότητας λόγω της πανδημίας.


Ειδήσεις σήμερα:


Προκλητικός ο φονιάς της Μακρινίτσας: Κλείστε με μέσα, σε ένα μήνα θα βγω

Εξώδικο νοσηλευτών κατά του καθηγητή Βασιλακόπουλου για τους εμβολιασμούς

Απορρίφθηκε το αίτημα Λιγνάδη για εξαίρεση της ανακρίτριας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης