Κορωνοϊός - Κροατία: Υπέρ του πιστοποιητικού εμβολιασμού, ο πρωθυπουργός της χώρας
«Μας ενδιαφέρει να συμμετάσχουμε στην ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που θα μπορούσε επίσης να διευκολύνει τα ταξίδια»
Υπέρ ενός πιστοποιητικού εμβολιασμού που θα διευκολύνει τις μετακινήσεις τάχθηκε ο πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Playbook του Politico.
«Μας ενδιαφέρει να συμμετάσχουμε στην ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που θα μπορούσε επίσης να διευκολύνει τα ταξίδια» ανέφερε ο Αντρέι Πλένκοβιτς
Το πιστοποιητικό, θα πρέπει να «διευκολύνει την κυκλοφορία και την κατάργηση μιας σειράς εθνικών περιοριστικών μέτρων και απαγορεύσεων ταξιδιού», σημείωσε ο Πλένκοβιτς και επισήμανε:
«Είναι σημαντικό να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός. Η όλη ιδέα της ευρωπαϊκής διαβούλευσης είναι ότι έχουμε ένα είδος πλαισίου το οποίο λαμβάνει υπόψη την ισότητα των πολιτών μας και τη δυνατότητα μετακίνησης. Αυτός είναι ο γενικός στόχος».
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση