Κορωνοϊός: «Μπορεί να αποφευχθεί ένα δεύτερο κύμα στη Γαλλία» λέει ο υπουργός Υγείας της χώρας
Ο Ολιβιέ Βεράν χαρακτήρισε την κατάσταση «ανησυχητική»
Η κατάσταση με την COVID-19 στη Γαλλίαείναι "ανησυχητική" με τον αριθμό των νέων κρουσμάτων κάθε εικοσιτετράωρο να ανέρχεται σε επίπεδα ρεκόρ, αλλά ένα δεύτερο κύμα της επιδημίας του νέου κορωνοϊού"μπορεί να αποφευχθεί", δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας της χώρας ΟλιβιέΒεράν.
"Ο ρυθμός αναπαραγωγής του ιού βρίσκεται στο 1,2, αριθμός χαμηλότερος από το 3,2-3,4 που είδαμε κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Επομένως ο ιός εξαπλώνεται με χαμηλότερη ταχύτητα, αλλά κυκλοφορεί, πράγμα το οποίο είναι ανησυχητικό", πρόσθεσε ο Βεράν σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοσταθμό France Inter.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.