Σκόπελος: Στη λίστα με τα 30 κορυφαία μυστικά νησιά του κόσμου

Σκόπελος: Στη λίστα με τα 30 κορυφαία μυστικά νησιά του κόσμου

Θετικά μηνύματα για το 2021

skopelos-ekso
Σε μοναδική εκπρόσωπο της Ελλάδας αναδεικνύεται η Σκόπελος στη λίστα με τα 30 κορυφαία μυστικά νησιά του κόσμου, σύμφωνα με το αμερικανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure.

Συγκεκριμένα η Σκόπελος, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, καταλαμβάνει την 6η θέση για τα ειδυλλιακά τοπία της, τα γραφικά σοκάκια, τις ταβερνούλες με τις μπλε στέγες και το πλήθος Βυζαντινών εκκλησιών, όπως τονίζει η αρθρογράφος της λίστας του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού του κόσμου. Η περιγραφή για τη Σκόπελο ολοκληρώνεται με το συμπέρασμα πως δεν είναι τυχαίο ότι το νησί επελέγη για την κινηματογραφική μεταφορά του διαχρονικού μιούζικαλ «Mamma Mia» που δεν έχει παύσει να ενθουσιάζει το αμερικανικό αλλά και ευρύτερα το παγκόσμιο κοινό.

skopelos


Την ίδια στιγμή, οι λάτρεις του καταδυτικού τουρισμού στην Ευρώπη συστήνουν το ναυάγιο «Χριστόφορος» στη Σκόπελο, ως ένα από τα πλέον καλοδιατηρημένα σύγχρονα ναυάγια της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Σχετικά με τις παραπάνω διακρίσεις, η πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού του δήμου Σκοπέλου, Ιωάννα Ευσταθίου εξηγεί ότι «Mamma Mia, καταδύσεις, πεζοπορία, γάμοι, γαστρονομία και μοναστήρια είναι μερικά μόνο από τα σημεία του προορισμού που αναδεικνύουμε ως δήμος και που ταιριάζουν απόλυτα με τις νέες τάσεις της εποχής μας. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν και οι πρόσφατες διεθνείς διακρίσεις του προορισμού αλλά και τα πρώτα μηνύματα που δεχόμαστε από τουρίστες και ταξιδιωτικά γραφεία για το 2021».


Ειδήσεις σήμερα:

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση φωτογράφο - «Ξαφνικά τα δάχτυλά του ήταν μέσα μου»

Συνελήφθη ο ιερέας μετά το κήρυγμα για τις μάσκες στο Ρέθυμνο


Νέα μέτρα κατά της πανδημίας στην Αττική: Τι αλλάζει και πού γίνεται υποχρεωτική η μάσκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης