Αποφάσισες να αλλάξεις κάτι...
Γενικά με πιάνει και κάνω αλλαγές. Τον Αύγουστο πήρα νέες αποφάσεις για τη χρονιά που ξεκινάει.
Μαγείρεψες για έναν δικό σου άνθρωπο
...
Πριν από τρεις εβδομάδες. Έφτιαξα μεθυσμένο καλαμάρι με ρύζι. Εγώ το έχω ονομάσει έτσι, γιατί φτιάχνω το καλαμάρι με κόκκινη σάλτσα και βάζω μπόλικο κρασί.
Κλείσιμο
Ξεπέρασες τα όρια σου...
Όταν έκανα αναρρίχηση. Φοβάμαι τα ύψη και ήταν πρόκληση για μένα. Κρεμάστηκα με σκοινιά σε βουνό και μου άρεσε πολύ. Φυσικά θα το κάνω και πάλι, αλλά το φόβο για το ύψος δεν νομίζω ότι μπορείς να τον ξεπεράσεις.
Ζωγράφισες...
Σήμερα το πρωί. Ασχολούμαι με την αγιογραφία πολλά χρόνια τώρα.
Θύμωσες με κάποιο δημοσιεύμα για σένα...
Πάει καιρός. Δεν θυμάμαι.
Φλέρταρες...
Πριν από ένα λεπτό που σε κάλεσα σε δείπνο. Μου αρέσει το φλερτ και φλερτάρω συνέχεια!
Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.