Κόμπι Μπράιαντ: «Ράγισαν» καρδιές στο Staples Center - «Ύστατο χαίρε» με το... μισό NBA στο γήπεδο

Κόμπι Μπράιαντ: «Ράγισαν» καρδιές στο Staples Center - «Ύστατο χαίρε» με το... μισό NBA στο γήπεδο

Συγκλονιστικές εικόνες, με σταρ του Χόλιγουντ και πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους να μην συγκρατούν τα δάκρυά τους - Βετεράνοι άσοι του ΝΒΑ, όπως ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Σακίλ Ο' Νιλ και ο Ντουέιν Ουέιντ, ήταν εκεί - Η Μπιγιονσέ τραγούδησε για τον Κόμπι, την ώρα που η Τζένιφερ Λόπεζ δάκρυζε στις κερκίδες - Το σπαρακτικό «αντίο» της Βανέσα Μπράιαντ

cobe_main
kobe-0
Στις 26 Ιανουαρίου η παγκόσμια οικογένεια του αθλητισμού βυθίστηκε στη θλίψη στο άκουσμα της τραγικής είδησης για το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος σκοτώθηκε μετά την πτώση του ελικοπτέρου που μετέφερε αυτόν, την κόρη του Τζιάνα κι άλλα επτά άτομα.

Ο Black Mamba και η κόρη του κηδεύτηκαν στις 7 Φεβρουαρίου σε ιδιωτική τελετή, ωστόσο σήμερα έχουν τη δυνατότητα να τον αποχαιρετήσουν οι φίλοι των Λέικες, οι οποίοι από νωρίς είχαν αρχίσει να προσέρχονται στο Staples Center, αλλά και έξω από αυτό.

Μέσα στο γήπεδο, δε, οι εικόνες ήταν συγκλονιστικές. Βετεράνοι άσοι του ΝΒΑ, όπως ο Σακίλ Ο' Νιλ, με τον οποίο ο Κόμπι συνυπήρξε στους Λέικερς και κατέκτησαν μαζί τρία πρωταθλήματα, αλλά και ο αντίπαλος, μόνο στα παρκέ, Ντουέιν Ουέιντ, δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Από την άλλη, η Μπιγιονσέ τραγούδησε για τον «Mamba», την ώρα που η Τζένιφερ Λόπεζ δάκρυζε στις κερκίδες, όταν η σύζυγος του Κόμπι, Βανέσα, του απηύθυνε το «ύστατο χαίρε».




Κλείσιμο


Beyonce sings XO for Kobe Bryant at memorial service



Κι η ημερομηνία που επιλέχθηκε δεν είναι τυχαία... Ο Κόμπι φορούσε το Νο.24 στο δεύτερο μισό της καριέρας τους στους Λέικερς ενώ η Τζιάνα φορούσε το Νο.2 στο Γυμνάσιο του Harbor Day School όπου φοιτούσε.



kobe-1
kobe-2
cobe_main
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης