Super League 1: «Βράζει» η ΑΕΚ για τη διαιτησία μετά την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ

Super League 1: «Βράζει» η ΑΕΚ για τη διαιτησία μετά την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για τη φάση του πέναλτι του Σιμόες στον Βιεϊρίνια, όχι όμως για την παράβαση αυτή καθ’ αυτή, αλλά για επιθετικό φάουλ του Σφιντέρσκι στον Βράνιες - Η δεύτερη φάση για την οποία η ΑΕΚ διαμαρτύρεται είναι στο 76’, που οι «κιτρινόμαυροι» υποστηρίζουν ότι υπάρχει χέρι του Βαρέλα στην περιοχή

aek-ref
Οργή έχουν προκαλέσει στην ΑΕΚ τα σφυρίγματα του Ισραηλινού διαιτητή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ που έληξε με ήττα της «Ένωσης» (1-0) από τον «Δικέφαλο του Βορρά» το βράδυ της Κυριακής.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έντονα παράπονα τόσο για συγκεκριμένες φάσεις που σημειώθηκαν στην Τούμπα όσο και για τη γενικότερα φιλοσοφία του Όρελ Γκρίνφελντ στα σφυρίγματά του.

Μάλιστα, η «Ένωση» στέκεται ειδικότερα σε δύο φάσεις που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, έχουν κρίνει την αναμέτρηση.

Αρχικά, η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για τη φάση του 55’ στην οποία καταλογίζεται το πέναλτι του Σιμόες στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, όχι όμως για την παράβαση αυτή καθ’ αυτή, αλλά για τη μονομαχία του Σφιντέρσκι με τον Βράνιες που έχει προηγηθεί και σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους υπάρχει φάουλ του Πολωνού επιθετικού στον Βόσνιο.

Επιπλέον, η άλλη φάση για την οποία η ΑΕΚ διαμαρτύρεται είναι στο 76’, που οι «κιτρινόμαυροι» υποστηρίζουν ότι υπάρχει χέρι του Βαρέλα στην περιοχή, άρα και πέναλτι υπέρ τους.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ - PAOK TV


Οι επίμαχες φάσεις του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Παναγιώτη Βαρούχα


Κλείσιμο
Οι επίμαχες φάσεις του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Τάσο Κάκο


Καρέρα: Φάουλ στον Βράνιες, έπρεπε να δει τη φάση στο VAR ο διαιτητής

Στο διαιτητικό κομμάτι στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι και ο προπονητής της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα.

«Για τις φάσεις που έκρινε το VAR, δεν ψάχνω δικαιολογίες, δεν μου αρέσει, αλλά το μόνο που θα πω στη φάση του πέναλτι του ΠΑΟΚ θα μπορούσε ο διαιτητής να είχε πάει ο ίδιος να δει τη φάση στο VAR. O διαιτητής θα πρέπει να αποφασίζει αν υπάρχει πέναλτι ή όχι. Και όχι ο διαιτητής που κάθεται πίσω από την τηλεόραση. Στο πέναλτι υπήρχε ένα φάουλ προηγουμένως και θα έπρεπε να πάει ο ίδιος ο διαιτητής να το δει με τα μάτια του», τόνισε ο Ιταλός διαιτητής.

Φερέιρα: Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη μας

Στο πάθος και τον χαρακτήρα που έδειξε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε ο Άμπελ Φερέιρα στην πρώτη τοποθέτησή του μετά το ντέρμπι.

«Συνήθως οι επιθέσεις σου δίνουν κάποια παιχνίδια αλλά η σταθερότητα στην άμυνα σου δίνει τους τίτλους. Πράγματι μας έλειπε ένα ντέρμπι. Μέχρι τώρα είχαμε τη συνείδησή μας ήσυχη, καθώς κάναμε τα πάντα στα ντέρμπι που είχαμε παίξει. Ξέραμε ότι ο δρόμος ήταν σωστός. Το δείξαμε και σήμερα, κάναμε ένα καλό ματς, βάλαμε το γκολ, θα μπορούσαμε ακόμα ένα. Η ομάδα πάλεψε πολύ, ήταν ώριμη και πέτυχε μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη. Μισοί από αυτούς τους παίκτες που έπαιξαν σήμερα ήταν η πρώτη χρονιά που ζουν τέτοια ντέρμπι, μαζί και εγώ. Από αυτά τα παιχνίδια μαθαίνουμε πολλά πράγματα και για τα επόμενα ντέρμπι», ανέφερε στο PAOK TV.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης