Από ένα τραγικό συμβάν σημαδεύτηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τρίαθλου στο Τορεμολίνος της νότιας Ισπανίας, με δύο εκ των συμμετεχόντων να χάνουν τη ζωή τους.
Όπως ανακοίνωσαν οι ομοσπονδίες της Μ. Βρετανίας και του Μεξικό, οι δύο βρήκαν τραγικό τέλος κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθαναν.
Η ομοσπονδία των Βρετανών δεν δημοσιοποίησε το όνομα του ενός άνδρα. Από την πλευρά τους οι Μεξικανοί ενημέρωσαν όται ο άλλος που έχασε τη ζωή του ήταν ο Ρότζερ Μας Κολομπέρ και ήταν 75 ετών.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.