Από ένα τραγικό συμβάν σημαδεύτηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τρίαθλου στο Τορεμολίνος της νότιας Ισπανίας, με δύο εκ των συμμετεχόντων να χάνουν τη ζωή τους.
Όπως ανακοίνωσαν οι ομοσπονδίες της Μ. Βρετανίας και του Μεξικό, οι δύο βρήκαν τραγικό τέλος κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθαναν.
Η ομοσπονδία των Βρετανών δεν δημοσιοποίησε το όνομα του ενός άνδρα. Από την πλευρά τους οι Μεξικανοί ενημέρωσαν όται ο άλλος που έχασε τη ζωή του ήταν ο Ρότζερ Μας Κολομπέρ και ήταν 75 ετών.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.