Τσέλσι: Η γυναίκα του Τιάγκο Σίλβα ζήτησε την απόλυση Ποτσετίνο

Τσέλσι: Η γυναίκα του Τιάγκο Σίλβα ζήτησε την απόλυση Ποτσετίνο

Η Μπέλε Σίλβα με ανάρτηση της στα social media ζήτησε την απομάκρυνση του προπονητή της Τσέλσι και η κατάσταση στο εσωτερικό των «μπλε» μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί

Silva3
Ενός κακού μύρια έπονται με την Τσέλσι μετά την εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ με 3-1 να γνωρίζει την εντός έδρας συντριβή από τη Γουλβς με 4-2 που την έφερε στην 11η θέση της βαθμολογίας, στο -20 από την κορυφή και στο -5 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη (Conference League).

Παρόλο που ξόδεψε αμύθητα ποσά για να ενισχυθεί, η ομάδα που παρουσιάζει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι... τραγική, με τον Αργεντινό να βρίσκεται (εδώ και καιρό) υπό μεγάλη πίεση και σα να μην του έφταναν όλα τα προβλήματα που είχε, απέκτησε κι έναν καινούργιο πονοκέφαλο που ακούει στο όνομα Μπέλε Σίλβα!

Για όσους δεν τον γνωρίζουν είναι η σύζυγος του Τιάγκο Σίλβα, αρχηγού της Τσέλσι και ενός από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του κλαμπ (με τεράστια θητεία σε Μίλαν, Παρί).

Μόνο που η Μπέλε δεν είναι μία απλή σύζυγος ποδοσφαιριστή που αρκείται στο να μεγαλώνει τα παιδιά της οικογένειας, αλλά φροντίζει να... συμμετέχει ενεργά στην καθημερινότητα της ομάδας του συζύγου της.

Κλείσιμο
Κι αν στο παρελθόν τα είχε βάλει με τους οπαδούς της Τσέλσι («όσοι έρχεστε στο γήπεδο για να αποδοκιμάσετε να μην έρθετε ξανά», είχε γράψει στο αγαπημένο της (πρώην twitter) ή με το τμήμα μάρκετινγκ του συλλόγου («σήμερα έκανα βόλα έξω από το Στάμφορντ Μπριτζ και με έκπληξη ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει σε κανένα σημείο η φωτογραφία του Τιάγκο με τα προϊόντα της ομάδας; Γιατί συμβαίνει αυτό Τσέλσι») τώρα η κ.Σίλβα με ποστάρισμα της ζήτησε από την διοίκηση να απολύσει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Δεν το ζήτησε ευθέως, αλλά αυτό που έγραψε είναι... ξεκάθαρο.



«Ήρθε η ώρα για αλλαγή. Αν περιμένετε περισσότερο θα είναι πολύ αργά...», ήταν το κείμενο που εμφανίστηκε στον λογαριασμό της και το οποίο παραμένει ενεργό ακόμη και σήμερα παρά το θόρυβο που προκάλεσε.

Μάλιστα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου (εν όψει του αυριανού αγώνα στην έδρα της Άστον Βίλα για το Κύπελλο) ο Ποτσετίνο ρωτήθηκε σχετικά και αποκάλυψε ότι:

«Ο Τιάγκο ήρθε και ζήτησε να μιλήσουμε. Το τι είπαμε αφορά τους δυό μας, αλλά το σημαντικό είναι ότι ήρθε ο ίδιος και ζήτησε να συναντηθούμε».

Ο «Ποτς» αποκάλυψε ότι αμέσως μετά είχε κουβέβντα με όλη την ομάδα στην οποία εξέφρασε για μια ακόμη φορά τη στήριξη του...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης