Προκριματικά Euro 2024: Η UEFA αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα Βέλγιο - Σουηδία

Προκριματικά Euro 2024: Η UEFA αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα Βέλγιο - Σουηδία

Η UEFA ανακοίνωσε επίσημα πως το παιχνίδι του Βελγίου με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Euro, που είχε διακοπεί στο ημίχρονο λόγω της δολοφονίας δύο οπαδών της Σουηδίας δεν θα συνεχιστεί και το ματς «έληξε» με σκορ 1-1

27815376
Δημοσίευμα από το Βέλγιο είχε αποκαλύψει πως η UEFA είχε ενημερώσει την Ομοσπονδία του Βελγίου και της Σουηδίας πως το παιχνίδι τους που διακόπηκε δεν θα συνεχιστεί και το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε, μετά από επίσημη ανακοίνωση της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Η αναμέτρηση των δυο ομάδων ματαιώθηκε οριστικά και το ματς «λήγει» με σκορ 1-1, όπως ήταν στη στιγμή της διακοπής.

Το παιχνίδι των δυο ομάδων για τον 6ο Όμιλο των προκριματικών διακόπηκε, καθώς στην ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης στις Βρυξέλλες, στην οποία έχασαν τη ζωή τους δυο Σουηδοί.

Το... περασμένο Βέλγιο έφτασε τους 17 βαθμούς και η Σουηδία τους επτά πόντους. Θυμίζουμε πως ο όμιλος έχει «τελειώσει», καθώς η Αυστρία έχει «κλειδώσει» το δεύτερο εισιτήριο.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Χερσαία επιχείρηση στη Γάζα θα ήταν μακρόχρονη και με φρικτές μάχες σαν την εισβολή στη Σομαλία, λέει ο στρατηγός Πετρέους

ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα βίντεο από τη σύλληψη και τον πυροβολισμό εξ επαφής ενός Αφροαμερικανού από αστυνομικό

Παναγιώτης Λιαδέλης: Αφέθηκε ελεύθερος για τον ξυλοδαρμό 27χρονου στο νυχτερινό του μαγαζί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης