Λίβερπουλ: Οι ιδιοκτήτες της είπαν όχι σε πρόταση 3,5 δισ. ευρώ για την εξαγορά της
Υποψήφιοι αγοραστές από τη Μέση Ανατολή φέρονται να έκαναν τεράστια προσφορά για να κάνουν δική τους τη Λίβερπουλ, αλλά η απάντηση των Αμερικανών ιδιοκτητών ήταν αρνητική
Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι, βρίσκεται υπό πίεση μετά την αποτυχημένη ιστορία με τις 12 ομάδες που θέλησαν να ιδρύσουν την ευρωπαϊκή Super League. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από το club. Η εταιρεία FSG που έχει στην κατοχή της τους Reds, φέρεται να δέχτηκε μία τεράστια πρόταση ύψους 3,5 δισ. ευρώ για να πουλήσει τον σύλλογο, αλλά την απέρριψε.
Οι πληροφορίες της “Mirror” αναφέρουν ότι οι υποψήφιοι αγοραστές της Λίβερπουλ, προέρχονται από τη Μέση Ανατολή, δίχως όμως να κατονομάζονται, ενώ γίνεται αναφορά και στην ύπαρξη ακόμα περισσότερων ενδιαφερόμενων. Ολα δείχνουν ότι υπάρχει ένα ντόμινο εξελίξεων στο κόκκινο στρατόπεδο, αν και η πρόταση μάλλον έχει γίνει πριν την εξαγγελία της Super League. Σε πρώτη φάση πάντως η Λίβερπουλ δεν αλλάζει χέρια.
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.