Ο 23χρονος χαρισματικός διεθνής μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΕΛ είναι θέμα χρόνου να κλείσει στον Ολυμπιακό, ο οποίος τον είχε ξεχωρίσει καιρό τώρα
Ο 23χρονοςΜούσα Αλ Ταμάρι (του οποίου το όνομα γράφτηκε και για τον Άρη) από την Ιορδανία που στην Κύπρο έκανε... παπάδες κλείνει στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης καιρό τώρα είχε συμφωνήσει με τους Πειραιώτες και το πιο βασικό... εμπόδιο ήταν ο ΑΠΟΕΛ.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πια θέμα ωρών να πιάσει Λιμάνι. Στον ΑΠΟΕΛ ο Ταμάρι είχε 74 αγώνες με 12 γκολ και 11 ασίστ. Ο Ολυμπιακός θα δώσει 800.000 ευρώ για την μεταγραφή σύμφωνα με κυπριακές πηγές.
Κατά τα άλλα ο Σιαμπάνης, γκολκίπερ του Ολυμπιακού, έκλεισε στον Άρη με ελεύθερη μεταγραφή ενώ στους ερυθρόλευκους θα κλείσει ο 17χρονος κίπερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Κυριαζής. Ο νεαρός τερματοφύλακας των τμημάτων υποδομής -συμμετείχε και στην προετοιμασία του καλοκαιριού- θα παραχωρηθεί με μεταγραφή στους ερυθρόλεκους και ο Άρης θα διατηρήσει το 50% των δικαιωμάτων του.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.