«Speechless» ο Μπιλ Κλίντον για χάρη του αμερικανού προέδρου

«Speechless» ο Μπιλ Κλίντον για χάρη του αμερικανού προέδρου

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπιλ Κλίντον συνεχίζει να μάχεται στο πλευρό του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα δίνοντας όλο του το είναι... 

«Speechless» ο Μπιλ Κλίντον για χάρη του αμερικανού προέδρου
Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπιλ Κλίντον συνεχίζει να μάχεται στο πλευρό του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα δίνοντας κυριολεκτικά όλο του το είναι... 

Έπειτα από τις τελευταίες πολύωρες ομιλίες του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, δείχνει να έχει...  χάσει τη φωνή του. 

«Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, «έδωσα» τη φωνή μου στην υπηρεσία του προέδρου μου»,  είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά σε πρόσφατη ομιλία του στη Βιρτζίνια το Σάββατο. 
Κλείσιμο

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο πρώην πρόεδρος προσπαθεί να απαλύνει το λαιμό του με μαύρο τσάι και μέλι, ωστόσο ο βήχας και οι έντονοι πόνοι στο στήθος μαρτυρούν την αδυναμία του, σε μία υπεράνθρωπη προσπάθεια να υποστηρίξει το μεγάλο φαβορί. 

Ο κύριος Κλίντον μίλησε μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο σε εννέα περιοχές για περισσότερο από σαράντα λεπτά.

Για τον 66χρονο πολιτικό παρόλα αυτά, το να μιλά κατά μέσο όρο μπροστά σε 4.000 ψηφοφόρους σε κάθε προεκλογική καμπάνια, αποτελεί ένα γεγονός που όχι μόνο τον βοηθά στο να ξεχνά τους πόνους στο λαιμό του αλλά του δίνει και ένα μεγάλο αίσθημα ικανοποίησης, αποτυπώνοντας ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του. 

Όποιος κι αν καθίσει τελικά στον προεδρικό θώκο την Τρίτη, ένα μόνο είναι σίγουρο! Ο Μπιλ Κλίντον έχει «χτίσει» στο όνομα των φετινών προεδρικών εκλογών το προφίλ του πιο σκληρού «εργάτη» σε έναν αγώνα που ο ίδιος ξέρει πολύ καλά πως να τερματίζει σαν θριαμβευτής. 

Αξίζει μόνο να θυμηθούμε την ατάκα Ομπάμα το Σάββατο, ο οποίος αποκάλεσε τον  πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, «master» του είδους, όπως επίσης «μεγάλο πρόεδρο και πολύ καλό - εξαιρετικό φίλο». 

Τις τελευταίες επτά εβδομάδες ο Κλίντον έχει πρωταγωνιστήσει σε μία «κούρσα» υψηλών ταχυτήτων σε 37 «πίστες», συμπεριλαμβανομένων και των σημερινών εμφανίσεών του, καθιστώντας τον ίδιο μια στρατηγικής σημασίας σημαντική προσωπικότητα δίπλα στον αμερικανό πρόεδρο.  

Απτόητος, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ετοιμάζεται σήμερα Δευτέρα να κάνει τέσσερις νέες «στάσεις», αυτή τη φορά στην Πενσυλβάνια. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης