Δεν έχουν τέλος οι συλλήψεις Αλβανών με ηρωίνη στη Ρόδο

Δεν έχουν τέλος οι συλλήψεις Αλβανών με ηρωίνη στη Ρόδο

Έχουν  χάσει τον ύπνο τους οι αστυνομικές και λιμενικές υπηρεσίες της  Ρόδου με τους Αλβανούς διακινητές ναρκωτικών που καταφθάνουν ο ένας πίσω από τον άλλο στο «σμαραγδένιο» νησί!

Δεν έχουν τέλος οι συλλήψεις  Αλβανών με ηρωίνη στη Ρόδο
Έχουν  χάσει τον ύπνο τους οι αστυνομικές  και λιμενικές υπηρεσίες της  Ρόδου με τους Αλβανούς διακινητές ναρκωτικών που καταφθάνουν ο ένας πίσω από τον άλλο στο «σμαραγδένιο» νησί! Άλλη μια σύλληψη με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, προστέθηκε σε αυτές των τελευταίων ημερών.

Αυτή  τη φορά ήταν οι άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού που «ξετρύπωσαν» τον αλλοδαπό διακινητή στο λιμάνι Ακαντιάς, Χρειάστηκε, μάλιστα, να τον καταδιώξουν για να τον συλλάβουν, καθώς τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να διαφύγει.

Ο 26χρονος  Αλβανός είχε μαζί του μια  μεγάλη ποσότητα ηρωίνης βάρους ενός κιλού και 51 γραμμαρίων, την οποία σκόπευε να διακινήσει σε τοξικομανείς της Ρόδου. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο διακινητής ανακρίνεται για να αποκαλύψει από ποιους τα προμηθεύτηκε, πριν προσαχθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης