Ομπάμα - Ρόμνεϊ στη «μάχη» της κάλπης μετά τον Σάντι

Ομπάμα - Ρόμνεϊ στη «μάχη» της κάλπης μετά τον Σάντι

Σε Ουισκόνσιν, Νεβάδα και Κολοράντο ο Ομπάμα - Περιοδεία στην Βιρτζίνια για τον Μιτ Ρόμνεϊ

Τα νέα της στιγμής
Ομπάμα - Ρόμνεϊ στη «μάχη» της κάλπης μετά τον Σάντι
Επέστρεψε στην προεκλογική εκστρατεία ο Μπαράκ Ομπάμα , ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε κοντά στους πληγέντες του τυφώνα Σάντι και συντόνιζε τις επιχειρήσεις αποκατάστασης των ζημιών.

Κλείσιμο
Ο Δημοκρατικός υποψήφιος βρέθηκε χθες στο Ουισκόνσιν, στη Νεβάδα και στο Κολοράντο, τρεις πολιτείες που θεωρούνται «κρίσιμης σημασίας» για το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Νοεμβρίου.



Από την πλευρά του, ο Μιτ Ρόμνεϊ, περιόδευσε στην Βιρτζίνια, μια ακόμα κρίσιμη πολιτεία, όπου εξαπέλυσε πυρά εναντίον της πολιτικής Ομπάμα για την «ασθμαίνουσα» αμερικανική οικονομία.



Ο μέσος αμερικανός έχει «ξεζουμιστεί» οικονομικά κατά την διάρκεια της πρώτης θητείας Ομπάμα, δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών.

«Η οικονομική πολιτική του κ. Ρόμνεϊ θα ευνοήσει τους εύπορους αμερικανούς» ανταπάντησε ο Ομπάμα, ενώ τόνισε ότι η συνταγή αυτή έχει αποτύχει στο παρελθόν.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μαϊκλ Μπλούμπεργκ εξέφρασε χθες αιφνιδίως την υποστήριξη του προς την υποψηφιότητα Ομπάμα. Ο νεοϋορκέζος δήμαρχος, που ήταν ρεπουμπλικανός και στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε, επαίνεσε την πολιτική Ομπάμα για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που προκαλούν τα εργοστάσια και τα αυτοκίνητα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης