«Βρώμικα» τηλεοπτικά σποτ Ομπάμα - Ρόμνεϊ λίγο πριν τις κάλπες

«Βρώμικα» τηλεοπτικά σποτ Ομπάμα - Ρόμνεϊ λίγο πριν τις κάλπες

Διαφημιστικές εταιρείες σκαρφίζονται έξυπνα τηλεοπτικά σποτ, χτυπώντας τον αντίπαλο στα ευαίσθητα σημεία

«Βρώμικα»  τηλεοπτικά σποτ Ομπάμα - Ρόμνεϊ λίγο πριν τις κάλπες
Τα παιδιά του μέλλοντος- λευκά και μαύρα- υψώνουν ανάστημα στους γονείς τους κατηγορώντας τους για την ανάληψη της αμερικανικής προεδρίας από τον Μιτ Ρόμνεϊ….

Κλείσιμο
Αυτό το σενάριο σκαρφίστηκε διαφημιστική εταιρεία στις ΗΠΑ για να πείσει στο… παρά πέντε τους Αμερικανούς ψηφοφόρους να εμπιστευτούν εκ νέου τον Μπαράκ Ομπάμα.

«Ένας κόσμος όπου οι άρρωστοι άνθρωποι το μόνο που θέλουν είναι να πεθάνουν, η ατμόσφαιρα είναι τρομακτική, οι ομοφυλόφιλοι θα «διορθώνονται» και το πετρέλαιο θα ρέει στη θάλασσα»….

Με αυτές τις ατάκες των παιδιών, το τηλεοπτικό σποτ που διαρκεί 2 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα και δεν κάνει καμία άμεση αναφορά στον Μιτ Ρόμνεϊ, καταλήγει με το σύνθημα:

«Μην αφήσεις αυτό να συμβεί… ψήφισε».

Η διαφημιστική εταιρεία που το δημιούργησε είναι η Goodby Silvester & Partners.

Την ίδια ώρα, ο επίμονος Μορμόνος, Μιτ Ρόμνεϊ αλλοιώνει τα γεγονότα σε μία προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τους Αμερικανούς, λίγα 24ωρα πριν την «Ημέρα της Κάλπης».   

Με νέο τηλεοπτικό σποτ, παραπλανά  τους ψηφοφόρους για μία από  τις μεγάλες επιτυχίες του πλανητάρχη , την διάσωση της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας «General» Motors και Chrysler to 2009.

Tότε ο Ομπάμα αποφάσισε να διασώσει τις εταιρείες μέσω μιας διαχειριζόμενης πτώχευσης και με κρατικά δάνεια για να ξανασταθούν στα πόδια τους ενώ ο Ρόμνεϊ είχε ταχθεί κατά τις διάσωσης. 

Ωστόσο, στο νέο σποτ του με θέμα την κατάσταση της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ο Ρόμνεϊ υποστηρίζει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος οδήγησε στην General Motors και την Chrysler σε χρεοκοπία. Στην διαφήμιση ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων κατηγορεί επίσης τον αντίπαλό του ότι πούλησε την Chrysler στους Ιταλούς, οι οποίοι ήθελαν να κατασκευάσουν Jeep στην Κίνα.

Αμεση ήταν η αντίδραση από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών.

«Η νέα διαφήμιση του Μιτ Ρόμνεϊ είναι ένα εμφανές σημάδι πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πολιτεία Οχάιο», έσπευσε να υποστηρίξει ο εκπρόσωπος της καμπάνιας του Αμερικανού προέδρου, Λις Σμιθ. 

Το τηλεοπτικό σποτ του Ομπάμα 


Το τηλεοπτικό σποτ του Ρόμνεϊ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης