Πώς αντέδρασε το Χόλυγουντ στην επανεκλογή Ομπάμα

Πώς αντέδρασε το Χόλυγουντ στην επανεκλογή Ομπάμα

Αμέσως μετά το τέλος μιας εκλογικής βραδιάς-θρίλερ και αφού η νίκη του Ομπάμα «κλείδωσε», το Twitter πήρε «φωτιά» από τα μηνύματα των διάσημων που δηλώνουν ανοιχτά την χαρά τους για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Πώς αντέδρασε το Χόλυγουντ στην επανεκλογή Ομπάμα
Η νίκη του Μπαράκ Ομπάμα έναντι του Μιτ Ρόμνει είναι ξεκάθαρη. Μετά από μια πολύμηνη και ιδιαίτερα δαπανηρή προεκλογική εκστρατεία ο Ομπάμα πανηγυρίζει τη δεύτερη θητεία του στον Λευκό Οίκο και μαζί του πολλοί χολιγουντιανοί celebrities εκφράζουν με θέρμη την ικανοποίησή τους για την επανεκλογή του.

Αμέσως μετά το τέλος μιας εκλογικής βραδιάς-θρίλερ και αφού η νίκη του Ομπάμα «κλείδωσε», το Twitter πήρε «φωτιά» από τα μηνύματα των διάσημων που δηλώνουν ανοιχτά τη χαρά τους για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Εγώ και οι φίλοι μου γιορτάζουμε σήμερα. Οδηγούμε τη χώρα μπροστά» έγραψε η Εva Longoria στον προσωπικό της λογαριασμό.
Κλείσιμο

«Θεέ μου, είμαι τόσο χαρούμενη! Αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες νύχτες της ζωής μου. Οι γυναίκες έχουμε τον υποστηρικτή μας» σχολίασε η Cher.

«Καλή επιτυχία κ. Ομπάμα. Είμαστε στο πλευρό σας» έγραψε η Lady Gaga, ενώ τη στήριξή τους προς τον πρόεδρο της Αμερικής εξέφρασαν με τη σειρά τους η Miley Cyrus και ο Snoop Dogg.

«Παρακολουθώ τα αποτελέσματα και πραγματικά πρόκειται για θρίλερ» ήταν το μήνυμα του Hugh Hefner.

«Είμαι περήφανη για το Μίσιγκαν» έγραψε η Dita Vοn Teese.

Την ώρα που ο Paul MacCartney εξέφραζε ανοιχτά την υποστήριξή του στον Μπαράκ Ομπάμα, ο Russell Simmons έγραφε «Είμαι περήφανος που ψήφισα τον Μπαράκ Ομπάμα», ενώ ο Big Sean “τουίταρε” «Ψήφισα τον Ομπάμα: Ψηφίστε και εσείς, είναι η πιο σημαντική πράξη της εβδομάδας».

Russell Simmons:  «Είμαι περήφανος που ψήφισα τον Μπαράκ Ομπάμα»

Pamela Anderson: «Ψηφίστε τον υποψήφιο που πιστεύετε ότι είναι ικανός να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον κόσμο. Ο Ομπάμα απολαμβάνει τον σεβασμό και την αγάπη του κόσμου».

Alicia Keys: «Ψηφίστε τον Ομπάμα! Σήμερα οδηγούμε τη χώρα μπροστά!»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης