Στις πληγείσες περιοχές ο Μπαράκ Ομπάμα

Στις πληγείσες περιοχές ο Μπαράκ Ομπάμα

Το «πληγωμένο» ΝιουΤζέρσι επισκέφθηκε ο πλανητάρχης για να επιθεωρήσει τις ζημιές που προκάλεσε ο καταστροφικός τυφώνας «Σάντι», να δώσει κουράγιο στους κατοίκους και να σφίξει το χέρι των μελών των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων

Στις πληγείσες περιοχές ο Μπαράκ Ομπάμα
Το «πληγωμένο» ΝιουΤζέρσι επισκέφθηκε ο πλανητάρχης για να επιθεωρήσει τις ζημιές που προκάλεσε ο καταστροφικός τυφώνας «Σάντι», να δώσει κουράγιο στους κατοίκους και να σφίξει το χέρι των μελών των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, θα συναντηθεί με τον Κρις Κρίστι, τον κυβερνήτη της πολιτείας που επλήγη ιδιαίτερα από την επέλαση του φαινομένου.

Κλείσιμο
Ο Κρίστι, αν και ένθερμος υποστηρικτής του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου, Μιτ Ρόμνεϊ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο με τον οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος διαχειρίστηκε την κρίση.

«Επικοινώνησα τρεις φορές τηλεφωνικά με τον πρόεδρο», δήλωσε ο Κρίστι στο αμερικανικό δίκτυο CNN. «Η βοήθεια που προσφέρει στην πολιτεία μας είναι απίστευτη», προσθέτει.

Την ίδια ώρα, ο αντίπαλος του Ομπάμα, Μιτ Ρόμνεϊ επιστρέφει δυναμικά στην προεκλογική αρένα μεταβαίνοντας στην Φλόριντα, μία από τις τρεις πολιτείες- κλειδιά (οι άλλες δύο είναι το Οχάιο και η Βιρτζίνια) που θα καθορίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στις 6 Νοεμβρίου.  

Κι ενώ οι Αμερικανοί μετρούν τις πληγές τους από την επέλαση του σούπερ τυφώνα, τα επιτελεία των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων τα παίζουν όλα  για όλα, λίγα 24ωρα πριν την «Ημέρα της κάλπης». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης