Ο Ομπάμα είπε τον Ρόμνεϊ «σαχλαμάρα»

Ο Ομπάμα είπε τον Ρόμνεϊ «σαχλαμάρα»

Κοφτερή γλώσσα για τον αντίπαλό του  χρησιμοποίησε ο πλανητάρχης ανεβάζοντας τους τόνους της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ

Ο Ομπάμα είπε τον Ρόμνεϊ «σαχλαμάρα»
Κοφτερή γλώσσα για τον αντίπαλό του  χρησιμοποίησε ο πλανητάρχης ανεβάζοντας τους τόνους της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Rolling Stone», ο πλανητάρχης περιέγραψε τον Μιτ Ρόμνεϊ ως «σαχλαμάρα και σαν να μην έφτανε αυτό, σύμβουλος της καμπάνιας του Αμερικανού προέδρου δήλωσε ότι εγείρονται θέματα εμπιστοσύνης με την υποψηφιότητα του επίμονου Μορμόνου.

Κλείσιμο
Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο διάσημος ιστορικός προεδρικών θεμάτων , Ντάγκλας Μπρίνκλει κατέγραψε μία συζήτηση του Ομπάμα και του  Έρικ Μπέιτς, διευθύνοντα συμβούλου του περιοδικού.

Κάποια στιγμή  ο Μπέιτς είπε στον Ομπάμα ότι η εξάχρονη κόρη του έχει ένα μήνυμα για τον πλανητάρχη: «Πες του ότι μπορεί να τα καταφέρει».

Ο Ομπάμα απάντησε στην φιλοφρόνηση λέγοντας ότι «τα παιδιά έχουν καλό ένστικτο. Κοιτάνε τον άλλο και λένε. Λοιπόν , είναι σαχλαμάρας, μπορώ να πω».

Ζητώντας να σχολιάσει το «κοσμητικό επίθετο» του Ομπάμα προς τον αντίπαλό του, ο  εκπρόσωπος του πλανητάρχη, Νταν Πφάιφερ,  είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν είχε δει το άρθρο, έσπευσε όμως να τονίσει: «Η εμπιστοσύνη είναι ένα σημαντικό κομμάτι στις εκλογές. Ο πρόεδρος  λέει αυτό που εννοεί και κάνει αυτό που λέει, και οι απαντήσεις του κυβερνήτη Μιτ Ρόμνεϊ σε εσωτερικά θέματα και εξωτερική πολιτική εγείρουν πραγματικά ερωτήματα».

Ο Πφάιφερ προειδοποίησε επίσης τους Αμερικανούς να μην «αποπροσανατολιστούν » από την λέξη «σαχλαμάρας» αλλά να εστιάσουν στα βασικά θέματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης