Μανώλης Σκουλάκης: Κηδεύεται την Πέμπτη με τιμές εν ενεργεία δημάρχου

Μανώλης Σκουλάκης: Κηδεύεται την Πέμπτη με τιμές εν ενεργεία δημάρχου

Ο πρώην υπουργός και πρώην δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης κηδεύεται αύριο, Πέμπτη 1η Αυγούστου – Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων αποφάσισε ότι η κηδεία του θα γίνει με τιμές εν ενεργεία δημάρχου και με δημοτική δαπάνη

skoulakis
Με τιμές εν ενεργεία δημάρχου και με δημοτική δαπάνη θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη, 1η Αυγούστου 2019, στα Χανιά η κηδεία του πρώην υπουργού και πρώην δημάρχου Μανώλη Σκουλάκη που απεβίωσε χθες από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου και η ταφή του θα γίνει στον τόπο καταγωγής του, τον Πλάτανο Κισσάμου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων αποφάσισε ομόφωνα σε έκτακτη συνεδρίασή του να γίνει η ταφή του εκλιπόντος να γίνει με τιμές εν ενεργεία δημάρχου. Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:

- Να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα Δημοτικά καταστήματα Δημοτικά κτίρια για τρείς ημέρες.

- Την ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας να παραμείνουν κλειστές από τις 13.00 οι υπηρεσίες του Δήμου, των Δημοτικών επιχειρήσεων και των Νομικών Προσώπων.

- Να κηρυχθεί τριήμερο πένθος του Δήμου Χανίων.

Κλείσιμο
- Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.

- Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων στην εξόδιο ακολουθία και ο Δήμαρχος Χανίων να εκφωνήσει επικήδειο λόγο.

- Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να προταθεί να δοθεί το όνομα του εκλιπόντος σε κάποιο δρόμο, πλατεία, χώρο του Δήμου ή δημοτικό κτίριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης