«Σήκω πάνω»: Το σκούντημα σε βουλευτή του Βελόπουλου που κλέβει την παράσταση - Βίντεο

«Σήκω πάνω»: Το σκούντημα σε βουλευτή του Βελόπουλου που κλέβει την παράσταση - Βίντεο

Καθόταν στην πρώτη σειρά και δεν σηκώθηκε μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης

velopoulos_2207_2-768x434
Σκηνές απείρου κάλλους και απύθμενης γραφικότητας αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους και στη νεοσυσταθείσα, εξακομματική Βουλή, πυροδοτώντας ζωηρό σχολιασμό. Το πρώτο επεισόδιο, πάντως, της σειράς των...κοινοβουλευτικών ευτράπελων ξεκίνησε.

Η αυλαία άνοιξε με ένα σκούντημα σε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου, για να χειροκροτήσει όρθιος τον αρχηγό της ΚΟ.

Η εικόνα του βουλευτή που σηκώνεται, κατόπιν παρατήρησης, για να χειροκροτήσει έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, με την κάμερα της Βουλής να καταγράφει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο κατά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Κυριάκου Βελόπουλου, από το βήμα της Ολομέλειας, στο πλαίσιο της διαδικασίας των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης.

Όταν ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης ολοκλήρωσε την ομιλία του όλοι οι βουλευτές του τον χειροκρότησαν όρθιοι εκτός από εκείνον που βρισκόταν στην...πρώτη θέση.

Την κατάσταση προσπάθησε να σώσει μια βουλευτής που σκούντηξε τον συνάδελφό της ώστε να σηκωθεί όρθιος και να χειροκροτήσει τον αρχηγό.

Κ. Βελόπουλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης