Γεννηματά σε Σολτς: Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει με τη θηλιά στο λαιμό

20717709

«Οι στόχοι για υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και η δέσμευση της δημόσιας περιουσίας την καταδικάζουν σε στασιμότητα και θα οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα» επεσήμανε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής μετά την συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομικών και αντικαγκελάριο της Γερμανίας

H Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, συναντήθηκε σήμερα με τον Ομοσπονδιακό Υπουργό Οικονομικών και Αντικαγκελάριο της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Τομεάρχης Οικονομικών του Κινήματος Αλλαγής, Φίλιππος Σαχινίδης.

Αμέσως μετά η Φώφη Γεννηματά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με τον κ. Scholz είχα μια αναλυτική συζήτηση για τις προοπτικές στην χώρα μας και την οριστική έξοδο της από τη κρίση.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει με τη θηλιά στο λαιμό. Οι στόχοι για υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και η δέσμευση της δημόσιας περιουσίας την καταδικάζουν σε στασιμότητα και θα οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα.

Οι δεσμεύσεις αυτές, που πρόθυμα αποδέχθηκε ο κ. Τσίπρας, επιβάλλεται να αλλάξουν για να απελευθερωθούν πόροι για την ανάπτυξη και την Κοινωνική Συνοχή.

Παρουσίασα στον κ. Scholz το Σχέδιο Ελλάδα, την πρότασή μας για ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη, δουλειές με δικαιώματα και ασφάλεια για όλους. Η Ελλάδα μπορεί.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Η Siemens να ξαναδώσει στο Θοδωρή!

Με σημαία τον Τσουκάτο θα μας στείλουν χρήματα οι Γερμανοί, μέσω της MISENS

Θόδωρος Τσουκάτος: εξαγώγιμο ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

ΚΙΝΑΛ στο Κράτος; Θόδωρος Τσουκάτος !!

Μ. ΠΑΣΟΚ

Την ελληνική σημαία έχει ή Φωφη εκτός της χώρας.Αυτο για τα πρωτογενή πλεονάσματα ήταν το θετικότερο εφ όσον το υιοθετήσουν και οι άλλοι στην χώρα.

Γιώργος 45

Θα έχεις αντιληφθεί υποθέτω ότι ο Μητσοτάκης το εχει ήδη κάνει. Επομένως για ποιούς άλλους εννοείς;;; O ΣΥΡΙΖΑ που συμφώνησε και υπέγραψε αυτά τα πλεονάσματα;;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης