«Καρφί» Κουβέλη σε Κοτζιά: Αδικαιολόγητη σπουδή να προκρίνεις το τέλος της διαπραγμάτευσης

4

«Θέλουμε λύση που θα είναι προς το συμφέρον και της χώρας μας και της ευρύτερης περιοχής» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας που παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων σμηνιτών στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη

Παρουσία του Αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη, του Αρχηγού Γ.Ε.Α. Χρήστου Χριστοδούλου και του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, έδωσαν τον όρκο στην πατρίδα σήμερα οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες της 124 Π.Β.Ε στην Τρίπολη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας σε δηλώσεις του μετά το πέρας της τελετής σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα που επιθυμεί να προάγεται η ειρήνη, όπως και η συνεργασία σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή.

«Ταυτόχρονα, δηλώνουμε με κάθε σαφήνεια και κατηγορηματικότητα: Διαθέτουμε ικανή και απόλυτα συντεταγμένη στο καθήκον, αποτρεπτική μας δύναμη για την προάσπιση των εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» πρόσθεσε ο κ. Κουβέλης και σημείωσε: «Δεν διεκδικούμε από κανέναν τίποτα, πέρα από αυτά που μας ανήκουν. Αλλά δεν επιτρέπουμε και στον οποιονδήποτε να αμφισβητεί τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα, όπως αυτά με σαφήνεια καταγράφονται από τις Διεθνείς Συνθήκες και συνολικότερα από το Διεθνές Δίκαιο».

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στις συνομιλίες για το θέμα της FYROM, ο αναπληρωτής υπουργός σημείωσε:

«Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, θα αποτελούσε αδικαιολόγητη σπουδή, να σπεύσει κάποιος να προκρίνει το τέλος αυτής της συζήτησης και της διαπραγμάτευσης. Εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι ότι η χώρα μας, εκπροσωπούμενη από την κυβέρνηση, θέλει να υπάρξει λύση, προς το συμφέρον και της χώρας μας και της ευρύτερης περιοχής. Θέλω να επισημάνω, ότι αυτά τα οποία έχει θέσει η χώρα μας ως αναγκαίες προϋποθέσεις, κατοχυρώνουν το καλό αποτέλεσμα, εφόσον γίνουν αποδεκτά και από τη γειτονική χώρα».

ΣΧΟΛΙΑ (5)

@

Στη διάθεση του καταληψία ο γερομπισμπίκης

IQ

ραδικιού.

κανενας

Οποιος λύσει το σκοπιανό,θα λύσει και το Κυπριακό.Κατά τα άλλα μη στέλνετε άλλο τον Κοτζιά για διαπραγματευσεις και συμπόσια διότι παραχόντρυνε,μην έχουμε κανένα καρδιαγγειακό επεισόδιο.

Πάνος

Μαζεύετε τον αυτόν, η εικόνα του φανερώνει τη σημερινή πολιτική μιζέρια της χώρας, δεν αντέχω ούτε να τον βλέπω ούτε να τον ακούω.

ΝΙΚΟΛΑΣ

ΚΟΥΒΕΛΗ ΑΣΤΟ. ΤΡΩΓΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sylsynt0

Μείζον πολιτικό γεγονός ο όγκος του συλλαλητηρίου - Ούτε τα όσα λέει η αστυνομία για τον αριθμό των διαδηλωτών ούτε η προσπάθεια στιγματισμού μπορούν να το ακυρώσουν - Οι μεθοδεύσεις του Μαξίμου για οξύτατη πολιτική πόλωση

58