Σε αγγειοπλαστική υποβλήθηκε ο Νίκος Βούτσης

Σε αγγειοπλαστική υποβλήθηκε ο Νίκος Βούτσης

Έκανε στεφανιογραφία και οι γιατροί του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας του τοποθέτησαν στεντ

Σε αγγειοπλαστική υποβλήθηκε ο Νίκος Βούτσης
Σε στεφανιογραφία υποβλήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Στον κ. Βούτση διενεργήθηκε αγγειοπλαστική με την τοποθέτηση ειδικού στεντ.

Όπως αποκάλυψε το protothema.gr, νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος της Βουλής μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου δέχεται τη φροντίδα των γιατρών.

Από το γραφείο του προέδρου της Βουλής επιβεβαίωσαν ότι ο Νίκος Βούτσης εισήχθη στο νοσοκομείο τονίζοντας ότι η εισαγωγή του στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας ήταν προγραμματισμένη. Οι ίδιοι συνεργάτες του κ. Βούτση ανέφεραν ότι ο πρόεδρος της Βουλής θα χρειαστεί να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο.  

Όπως έλεγαν ενημερωμένες πηγές, ο πρόεδρος της Βουλής αναμένεται να υποβληθεί σε στεφανιογραφία. Αναλόγως των αποτελεσμάτων της εξέτασης οι θεράποντες ιατροί θα κρίνουν εάν ο Νίκος Βούτσης πρέπει να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων:

«Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης προσήλθε σήμερα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, υπεβλήθη σε εξετάσεις και ακολούθως διενεργήθηκε στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική επιτυχώς.
Νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική και η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετική». 

 
Αμέσως μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων και της αγγειοπλαστικής στην οποία υποβλήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης, θεσμικοί παράγοντες και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εξέφρασαν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντά του.

Ειδικότερα, τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση επισκέφθηκαν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας οι υπουργοί κ.κ. Πάνος Καμμένος, Δημήτρης Βίτσας και Παύλος Πολάκης, καθώς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Παράλληλα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύζυγό του, τις ευχές τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής εξέφρασαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, όπως και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.

Τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση διεβίβασαν στον Πρόεδρο της Βουλής νυν και πρώην υπουργοί, βουλευτές και περιφερειάρχες, μεταξύ των οποίων και η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου. Ταχεία επάνοδο στα καθήκοντά του ευχήθηκαν επίσης στον κ. Βούτση οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής κ.κ. Δημήτριος Σιούφας, Φίλιππος Πετσάλνικος, Βύρων Πολύδωρας και Ευάγγελος Μεϊμαράκης, όπως και το σύνολο των μελών του Προεδρείου της Βουλής. Με ανάρτησή του στο twitter ο Βασίλης Κικίλιας ευχήθηκε περαστικά στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης