Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαι βέβαιος ότι δεν θα αποχωρήσει κανείς υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαι βέβαιος ότι δεν θα αποχωρήσει κανείς υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ

«Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε 4 οι υποψήφιοι για τις εκλογές. Δεν θα αποχωρήσει κανείς» δήλωσε μετά τη φημολογία που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαι βέβαιος ότι δεν θα αποχωρήσει κανείς υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ
Τη σιγουριά του ότι δεν θα αποχωρήσει κανείς από τους τέσσερις υποψήφιους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας
εξέφρασε το πρωί της Πέμπτης σε δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης
.

«Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε 4 οι υποψήφιοι για τις εκλογές. Δεν θα αποχωρήσει κανείς» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στην τηλεόραση του
Κλείσιμο
ΑΝΤ1.

Η σχετική φημολογία ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη να προχωρούν σε άμεση διάψευσή της. Πρώτος αντέδρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Την μία με ψεύτικες δημοσκοπήσεις, την άλλη με προβοκάτσιες περί αποχωρήσεως...εντάξει παιδιά φοβάστε το καταλάβαμε...καλά κάνετε..στις 20!» απάντησε μέσω Twitter. Με χιλιάδες τηλεφωνήματα σε στελέχη απάντησε και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Συνεργάτες του επικοινωνούσαν με ψηφοφόρος του κόμματος σε όλη τη χώρα δίνοντάς τους ραντεβού για τις 20 Δεκεμβρίου. 

Μιλώντας για το όραμά του για τη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι είναι «μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη» προσθέτοντας ότι «θέλω να εκφράσω την Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς».

Σχολιάζοντας, τέλος, τα σχέδια της κυβέρνησης να προχωρήσει σε αύξηση των εργοδοτικών εισφορών ως αντιστάθισμα στην περικοπή συντάξεων ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή θα είναι ατελέσφορη».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης