Θεοδωράκης για Φλαμπουράρη: Να μας απαντήσει ο Τσίπρας ποια είναι η σχέση του με τα κυρίαρχα συμφέροντα

Θεοδωράκης για Φλαμπουράρη: Να μας απαντήσει ο Τσίπρας ποια είναι η σχέση του με τα κυρίαρχα συμφέροντα

Ο κύριος αυτός πήρε χρήματα ως υπουργός λίγες μέρες πριν διαλυθεί η Βουλή, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού και τόνισε πως οφείλεται στον ελληνικό λαό μια εξήγηση για τις σχέσεις Τσίπρα-ολιγαρχών

Να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις στο λαό για το ποια είναι η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τα κυρίαρχα συμφέροντα κάλεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης τον Αλέξη Τσίπρα αναφερόμενος στο δημοσίευμα του protothema.gr σχετικά με δημόσια έργα που πήρε η εταιρεία του κ. Φλαμπουράρη. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι «κυκλοφόρησε η ιστορία Φλαμπουράρη. Ο κύριος αυτός πήρε χρήματα ως υπουργός λίγες μέρες πριν διαλυθεί η Βουλή. Πήρε 3,9 εκατ. ευρώ. Είναι μέτοχος, ιδιοκτήτης μιας κατασκευαστικής εταιρίας» και συμπλήρωσε ότι «θα πρέπει ο κ. Τσίπρας να δώσει μια πολύ συγκεκριμένη απάντηση στον ελληνικό λαό. Ποια είναι η σχέση του κόμματός του με τα κυρίαρχα συμφέροντα στην Αθήνα, με αυτούς που ο ίδιος ονομάζει ολιγάρχες».

Απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου, ο οποίος του ανέφερε ότι στο χθεσινό ντιμπέιτ ο κ. Τσίπρας τον αποκάλεσε «υπηρέτη της διαπλοκής», ο επικεφαλής του Ποταμιού απάντησε: «Εάν όντως είπε ότι το Ποτάμι ή εγώ έχω σχέση με την διαπλοκή έχει πάρα πολύ θράσος να το λέει αυτό, ο πρωθυπουργός μίας κυβέρνησης που είναι βουτηγμένη μέσα στην διαφθορά και την διαπλοκή».

Και συνέχισε αναφερόμενος στο θέμα Φλαμπουράρη: «Ο Φλαμπουράρης ο πνευματικός ηγέτης του κ. Τσίπρα πήρε λεφτά ως υπουργός λίγες μέρες πριν διαλυθεί η Βουλή. Είναι μέτοχος, ιδιοκτήτης μίας κατασκευαστικής εταιρείας και επειδή, ξέρετε, είμαστε πολύ μικρός τόπος και γνωριζόμαστε, δεν είναι μόνον ο κ. Φλαμπουράρης, είναι και άλλα συγγενικά πρόσωπα του κ. Τσίπρα. Είναι άλλοι άνθρωποι από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα που πήρανε δημόσια έργα λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Και ο κ. Τσίπρας, το είπα, και νόμισα ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια -αλλά αν θέλει να δώσει συνέχεια μπορώ να το πω- έχει μεγαλώσει σε ένα σπίτι εργολάβων. Ο πατέρας του ήταν εργολάβος δημοσίων έργων. Ο θείος ήταν εργολάβος δημοσίων έργων ξεκινώντας την καριέρα του από την χούντα».

Ο Σταύρος Θοεδωράκης βρέθηκε σήμερα στη Λάρισα , όπου ολοκλήρωσε τον κύκλο των debate που πραγματοποίησε στην περιφέρεια. Ο  επικεφαλής του Ποταμιού απάντησε στις ερωτήσεις των Ανδρέα Γιουρμετάκη (TRT), Γιώργου Ρούστα (εφημερίδα Ελευθερία), Θώμης Παληού (STAR Κεντρικής Ελλάδας) και Γιάννη Κολλάτου (Θεσσαλία TV) και παράλληλα έστειλε το μήνυμα του Ποταμιού στον κόσμο, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, λέγοντας ότι «το πρώτο κόμμα θα φοβηθεί μόνο αν δει ότι υπάρχει μια ανερχόμενη δύναμη στην ελληνική κοινωνία.Αν λοιπόν θέλετε Ποτάμι στην κυβέρνηση, πρέπει να ψηφίσετε το Ποτάμι. Αν θέλετε να χαλιναγωγήσουμε τις άσχημες ορέξεις των παλιών κομμάτων, δώστε μας ένα μεγάλο ποσοστό. Με ένα 10% θα μπορούμε να ελέγξουμε το πρώτο κόμμα και να πάμε με τον αέρα του νικητή να υπερασπιστούμε τις μεγάλες αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για να πάει η χώρα μπροστά».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού στη συνέχεια ανέφερε το δικό του προαπαιτούμενο για την επόμενη κυβέρνηση λέγοντας: «εμείς θέλουμε στην κυβέρνηση επαΐοντες. Γνώστες του αντικειμένου που θα κληθούν να υπηρετήσουν. Επιπλέον ο υπουργός θα πρέπει να έχει τουλάχιστον πέντε χρόνια ένσημα. Και λέμε πέντε, γιατί αν πούμε παραπάνω δεν θα βρεθεί κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ να αναλάβει».

Στις απαντήσεις που έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μεταξύ άλλων, μίλησε:

Για το ενδεχόμενο νέων εκλογών:
Είναι παράδοξο ο κ. Τσίπρας να μιλά για σχέσεις και συνεργασίες παρά φύση όταν ο ίδιος συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ που κινούνται στα άκρα της δεξιάς. Όποιο κι αν είναι την Κυριακή το πρώτο κόμμα θα έχει την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων. Η λογική λέει ότι πας και συζητάς για τον σχηματισμό κυβέρνησης με το νικητή των εκλογών. Δεν υπάρχει περίπτωση πάντως το Ποτάμι να συναινέσει σε νέα προσφυγή στις κάλπες.

Για το μνημόνιο Τσίπρα:
Όλοι κάτι χάσαμε από τα μνημόνια. Πρέπει όμως να νοιαζόμαστε κυρίως γι’ αυτούς που έχασαν τα περισσότερα. Ο κ. Τσίπρας δεν νοιάστηκε γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Του λέγαμε ότι θα κλείσουν οι τράπεζες και γελούσε. Άφησε τον χρόνο να περάσει και τελικά έφερε ένα μνημόνιο πολύ χειρότερο από μια συμφωνία που θα έφερνε αν το έκανε όταν του είπαμε εμείς. Χρειάζεται τώρα μια ομάδα ικανών ανθρώπων, να συζητήσουμε με τους Ευρωπαίους, να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε σ’ αυτό το μνημόνιο για να απαλύνουμε τις κοινωνικές αδικίες. Πρέπει ο κόσμος να ψηφίσει με γνώμονα τη δημιουργία μιας ικανής ομάδας, με σχέδιο, ώστε να κάνει μια αντιπρόταση στους Ευρωπαίους για τη διόρθωση του μνημονίου Τσίπρα.

Για τη διαφαινόμενη αποχή από τις κάλπες:
Ο κόσμος εγκαταλείπει την πολιτική διότι βλέπει ότι οι βασικοί διεκδικητές της εξουσίας είναι διεφθαρμένοι. Ο κόσμος απομακρύνεται από την πολιτική γιατί το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο βρόμικο μ’ εκείνο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Κουράκης λίγο πριν εγκαταλείψει το Υπουργείο του, έκανε 2.500 προσλήψεις ενώ δεν φρόντισε να καλύψει τα 6.000 κενά στα σχολεία. Το Ποτάμι πληρώνει κι εκείνο, την ανεπάρκεια των παλιών κομματικών σχηματισμών. Η αποχή όμως είναι μεγάλο πρόβλημα. Ιδίως οι νέοι πρέπει να πάνε να ψηφίσουν. Αυτή η χώρα είναι δική τους και δεν πρέπει να αποφασίζουν άλλοι γι’ αυτούς.

Για τα ισοδύναμα μέτρα:
Τα ισοδύναμα είναι κυρίως αυτά που πηγάζουν από τις περικοπές στα ρετιρέ της εξουσίας. Υπάρχουν περιθώρια να εξοικονομηθούν λεφτά ώστε να πάνε προς εκείνους που τα έχουν ανάγκη. Ξέρετε για παράδειγμα πόσο στοίχισαν τα σάντουιτς για τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ; Κόστισαν περίπου 1.000 γιατρούς και 2.000 νοσηλευτές.

Για το ποσοστό στο οποίο στοχεύει το Ποτάμι:
Ένα Ποτάμι το οποίο θα έχει ένα μικρό ποσοστό δεν έχει κανένα λόγο ο νικητής των εκλογών να το ακούσει. Το πρώτο κόμμα θα φοβηθεί μόνο αν δει ότι υπάρχει μια ανερχόμενη δύναμη στην ελληνική κοινωνία. Αν λοιπόν θέλετε Ποτάμι στην κυβέρνηση, πρέπει να ψηφίσετε το Ποτάμι. Αν θέλετε να χαλιναγωγήσουμε τις άσχημες ορέξεις των παλιών κομμάτων, δώστε μας ένα μεγάλο ποσοστό. Με ένα 10% θα μπορούμε να ελέγξουμε το πρώτο κόμμα και να πάμε με τον αέρα του νικητή να υπερασπιστούμε τις μεγάλες αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για να πάει η χώρα μπροστά.

Για τους συνταξιούχους:
Το Ποτάμι λένε, έχασε 1% γιατί απάντησα σ’ έναν συνταξιούχο που με ρώτησε για το τι μπορούμε να του δώσουμε, ότι δεν μπορούμε να δώσουμε τίποτα σε εκείνον αλλά θα δώσουμε στο παιδί του. Προφανώς πρέπει να εξασφαλιστούν οι συνταξιούχοι. Αν καταλάβουν όμως ότι είσαι τίμιος και όλα όσα κάνεις είναι για να κερδίσει τελικά το παιδί του και το εγγόνι του, τότε θα είναι μαζί σου και ο συνταξιούχος.

Για τα νοσοκομεία:
Το Ποτάμι είπε ότι κακώς καταργήθηκε το εισιτήριο των 5 ευρώ στα νοσοκομεία. Ο άνεργος, ο χαμηλοσυνταξιούχος και ο χαμηλόμισθος δεν πρέπει να πληρώνουν. Αλλά δεν μπορείς να καταργείς τα 5 ευρώ κι αμέσως να βάζεις πρόσθετο φόρο 30 ευρώ στις συντάξεις. Δώσαμε μάχη το καλοκαίρι, προσπαθώντας να πείσουμε την κυβέρνηση να πληρώνουν οι τουρίστες στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας. Δεν ήθελαν, γιατί έχουν ιδεοληψίες.

Για τα κενά στα σχολεία:
Η χώρα αυτή έχει πολλά περιθώρια, αρκεί να την πάρουμε από τα χέρια των ανίκανων και να παραμερίσουμε τους κομματικούς μηχανισμούς. Ξέρετε γιατί κάνουμε εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου και όχι αργότερα; Γιατί κατάλαβαν ότι όσο πιο γρήγορα κάνουν εκλογές, τόσο λιγότερο αντιληπτά θα γίνουν τα κενά στα σχολεία. Το σκεπτικό τους ήταν να μην καταλάβει ο κόσμος ότι στο Υπουργείο Παιδείας δεν φρόντισαν για το άνοιγμα των σχολείων. Σας επαναλαμβάνω ο κ. Κουράκης έκανε 2.500 ρουσφέτια, αλλά δεν φρόντισε για την αναπλήρωση των κενών. Δεν τους ενδιέφερε γιατί ο βασικός στόχος τους ήταν να βολέψουν. στο λίγο διάστημα που κυβέρνησαν, όσο περισσότερο κόσμο μπορούσαν. Εμείς πήραμε λιγότερους από τους μισούς δημοσίους υπαλλήλους απ’ όσους δικαιούμαστε. Όλα τα άλλα κόμματα παίρνουν παραπάνω από εκείνους που προβλέπει ο νόμος. Και πολλοί απ’ αυτούς τους παραπάνω είναι καθηγητές, οι οποίοι λείπουν από τα σχολεία τους. Δεν θα έπρεπε να επιστρέψουν εκεί;

Για την επόμενη κυβέρνηση:
Εμείς θέλουμε στην κυβέρνηση επαΐοντες. Γνώστες του συγκεκριμένου αντικειμένου που θα κληθούν να υπηρετήσουν. Το ότι κάποιος είναι δικηγόρος μεταναστών, δεν σημαίνει ότι ξέρει να κάνει μεταναστευτική πολιτική. Αυτό που επιπλέον έχουμε πει είναι ένας υπουργός να έχει τουλάχιστον πέντε χρόνια ένσημα. Και λέμε πέντε, γιατί αν πούμε παραπάνω δεν θα βρεθεί κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ να αναλάβει. Θυμάστε τι τους εκνεύρισε περισσότερο στη Βουλή; Η αποκάλυψη ότι ορισμένοι που θέλουν να κυβερνούν, δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στη ζωή του. Εμείς λοιπόν θα επιμείνουμε: ο κορμός μιας κυβέρνησης στην οποία θα συμμετέχει το Ποτάμι, θα αποτελείται από ανθρώπους της πραγματικής ζωής και όχι του κομματικού σωλήνα.

Για την αυριανή συνέντευξη Τύπου:
Στην αυριανή διακαναλική μας συνέντευξη, αντί να κάνουμε μια απλή συνέντευξη Τύπου, θα παρουσιάσουμε το οικονομικό μας επιτελείο. Οι δημοσιογράφοι, θα μπορούν λοιπόν να κάνουν συγκεκριμένα ερωτήματα. Αυτοί οι άνθρωποι θα απαντήσουν συγκεκριμένα στον ελληνικό λαό πώς θα είναι το μέλλον του αν ψηφίσει το Ποτάμι. Αύριο θα δώσουμε τις απαντήσεις για όλα τα οικονομικά θέματα.

Για το γιατί να ψηφίσει κάποιος Ποτάμι:
Το Ποτάμι δεν έχει πουθενά γραφεία, ενώ όλοι οι άλλοι έχουν. Εμείς δεν θέλουμε δάνεια, δεν θέλουμε χρηματοδότες. Οι άλλοι θέλουν να παίρνουν δάνεια για να συντηρούν τον κομματικό τους στρατό. Το κομματικό κράτος έχει φέρει την Ελλάδα σ’ αυτό το σημείο. Το Ποτάμι λέει ξεκάθαρα: δεν έχουμε ανάγκη από λεφτά, άρα δεν έχουμε ανάγκη να ακούμε τα συμφέροντα και τις συντεχνίες. Η προσπάθεια που θα κάνει το Ποτάμι από την επόμενη ημέρα, θα είναι να επιβάλλει κάποιους κανόνες, ώστε να φτιάξουμε ένα εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση.

Για το αγροτικό ζήτημα:
Είναι αναγκαίο όλοι οι πολιτικοί να μιλήσουμε ειλικρινά απέναντι στον αγροτικό κόσμο. Έχουμε πει ότι για τους αγρότες που έχουν πολύ μικρά εισοδήματα -λιγότερο από 10.000 ευρώ- δεν πρέπει να υπάρχει φορολογία. Καλούμε όμως τους αγρότες να συμμετέχουν σε ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμούς -όπως ορίζεται από την Ε.Ε.- που δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε για εκείνους πολύ χαμηλότερη φορολογία, της τάξης του 13%. Παράλληλα, μας δίνεται η δυνατότητα να χτυπήσουμε την παραοικονομία, τους μεσάζοντες και να μην έχουμε τον αγρότη εκβιαζόμενο από ενδιάμεσους.

Για το ασφαλιστικό:
Είπαμε τρία συγκεκριμένα πράγματα για τις συντάξεις. Πρώτον, συντάξεις μέχρι 2.000 ευρώ. Δεύτερον κατάργηση των πρόωρων συντάξεων, εκτός από πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες αναπηρίας. Τρίτον δεν μπορούμε να ενισχύουμε συνεχώς κάποια Ταμεία -ευγενή ή μη ευγενή- επειδή κάποιοι πολιτικοί θέλουν να τα ενισχύουμε. Τα Ταμεία πρέπει να έχουν μια σχετική αυτοδυναμία και ισολογισμένους προϋπολογισμούς. Αυτά τα είπαμε από τον Φεβρουάριο και ποια ήταν η απάντηση του κ. Τσίπρα; Τοποθέτησε στο πιο κρίσιμο και φλεγόμενο πεδίο του ασφαλιστικού έναν ηθοποιό. Όταν ήταν γνωστές οι εκκρεμότητές του με τη δικαιοσύνη. Ήταν ένα συγκεκριμένο γραμμάτιο του κ. Τσίπρα σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Εκεί χρειάζεσαι έναν επαΐοντα, έναν Γιαννίτση, για να πάρει τις δύσκολες αποφάσεις και να καταφέρουν να πάρουν σύνταξη τα παιδιά μας.

Για τον Β. Μεϊμαράκη:
Ο κ. Μεϊμαράκης είναι καλός σχολιαστής, αλλά αυτή τη στιγμή ζητάμε κάποιον που θα κυβερνήσει και όχι νέους τηλεοπτικούς παραγωγούς. Ας μας πει ο κ. Μεϊμαράκης ποια συγκεκριμένα λάθη έκαναν στη ΝΔ. Δεν μπορεί ο κ. Μεϊμαράκης να εμφανίζεται ξαφνικά ως εκπρόσωπος μια αθώας παράταξης. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι το περασμένο Δεκέμβριο, αν δεν καταγόσουν από συγκεκριμένη περιοχή δεν μπορούσες να έχεις ούτε θέση στον κρατικό μηχανισμό. Ας πει τουλάχιστον ο κ. Μεϊμαράκης με ποιους σκοπεύει να κυβερνήσει.

Για τη συμβολή του Ποταμιού στη σωτηρία της χώρας:
Ο ελληνικός λαός πρέπει να σκεφτεί τι κυβέρνηση θέλει: θέλει μια κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου; Θέλει μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ; Θέλει το μοίρασμα των καρεκλών; Ή θέλει να βάλει έναν καινούριο παίκτη στο παιχνίδι; Το Ποτάμι απέδειξε τη χρησιμότητά του. Ήμασταν ίσως το πιο χρήσιμο 6% της μεταπολιτευτικής περιόδου. Κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Αν μπαίναμε στη Βουλή και κάναμε αντιπολίτευση σε όλους θα παίρναμε σίγουρα τον κόσμο μαζί μας. Εμείς όμως σκεφθήκαμε εθνικά. Είπαμε ότι θα στηρίξουμε εκεί που πρέπει, όπως επίσης και ότι θα διαφωνήσουμε εκεί που κρίνουμε. Αν το Ποτάμι έλεγε ότι δεν στηρίξει τη στροφή του Τσίπρα, τι πιστεύετε ότι θα έκαναν τα άλλα παλιά κόμματα; Θα έλεγαν «ναι»; Αν το Ποτάμι δεν στήριζε την τελευταία προσπάθεια της χώρας, δεν θα στήριζε κανένας. Το κάναμε διότι δεν μας ενδιέφερε να αντιδικήσουμε με τον Τσίπρα, αλλά να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Για το ενδεχόμενο Grexit:
Ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει και είναι ψέμα να λέμε στον ελληνικό λαό κάτι τέτοιο. Yπάρχουν αρκετοί στην Ευρώπη που πιστεύουν ότι θα ήταν καλύτερα χωρίς την Ελλάδα. Εμείς είμαστε υπέρ του να ελέγχει η ΕΚΤ το που πηγαίνουν τα δάνεια των ελληνικών τραπεζών γιατί έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο, οι τράπεζες να μη μπορούν να δώσουν λεφτά σ’ έναν επιχειρηματία που το έχει ανάγκη αλλά να μπορούν να δώσουν εκατομμύρια σε φίλους πολιτικών. Ήταν απόλυτο λάθος το ότι ο κ. Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες και δυστυχώς θα κάνουμε αρκετό καιρό ακόμη μέχρι να ξανανοίξουν.

Για το μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα:
Η Ευρώπη πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να δώσει λύσεις. Πρέπει να υπάρχει μια ευρωπαϊκή πολιτική για την προσφυγιά. Εκεί η ευρωπαϊκή οικογένεια παίρνει κίτρινη κάρτα. Η δική μας κυβέρνηση όμως ρεζίλεψε εντελώς τη χώρα, γιατί ξέραμε τι ερχόταν και ενώ μπορούσαμε να αποτρέψουμε ορισμένα φαινόμενα δεν κάναμε απολύτως τίποτα. Οι πολιτικές που προτείνουμε είναι δύο: οι πρόσφυγες πρέπει να ταυτοποιούνται από τις δυνάμεις της FRONTEX στα ελληνικά σύνορα. Και από εκεί και πέρα πρέπει να γίνει μια μεγάλη προσπάθεια με την Τουρκία και τις χώρες της Β. Αφρικής ώστε να σταματήσουν εκεί οι μεταναστευτικές ροές. Χάσαμε κάθε επαφή με την πραγματικότητα και καταστρέψαμε τον τουρισμό μας στο Αιγαίο.

ΣΧΟΛΙΑ (19)

πετρος

ο τσιπρας ειναι διαπλεκομενος μεχρι το μεδουλι.το λενε κ πρωην συντροφοι του..

ΤΕΟ

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΒΑΝΤΑ

χαρης

Κυριε πολιτικε απαταιωνα Αλεξη Τσιπρα. Που γνωρίστηκες με τον εφοπλιστη που σου παραχωρησε ολοκληρη βιλα για να κανεις διακοπες? Και μην μας πεις σε.... καποια συγκεντρωση αλληλεγγύης στο μοναστηρακι γιατι δεν θα σε πιστεψουμε. ! Σε ποια σαλονια εφοπλιστων και μεγαλοεργολάβων μπαινοβγαινεις Αλεξη Τσιπρα? Είναι απλα φιλοι σου που γνωρισες τυχαια η είναι και βασικοι χρηματοδοτες του κομματος σου ? Τι εγραφαν μεσα τα εγγραφα στο ταιπεδ που φροντισες να καταστρεψεις δηθεν σε επιθεση αναρχικων ? Σε ποιους ειχες υποσχεθεί φιλετα και φοβήθηκες μην γινουν γνωστα τα ονόματα τους?? Ευχαριστω , μπορει να σε πιστευουν ακομη μερικοι μακακες καθυστερεημενοι χαχολοι αλλα υπαρχει και αφυπνισμένος κοσμος. Τσιπρακο , το μνημονιο σου και δρομο αρχιψευταρα τσιρακι των εφοπλιστων και του μεγαλου κεφαλαιου.

σακίδιος φλούφλης

που δεν αξιώθηκε να λάβει ούτε το απολυτήριο του νυχτερινού Αγίας Βαρβάρας , κρυθφοαναρχικούλι , μαζεύει αριστερά ρετάλια και πουλάει κεντροδεξιά φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες , με ρεπορτάζ σε μαγκλαλα τουρκοκάναλα αγιοποιουσε αναρχοτροτσιστες ράπερ ,καμαρώνει που είχε δάσκαλο τον αργύερη τσακαλια θείο των αδελφών ξηρού , έχει δηλώσει ότι δεν θα πρέπει να αυξηθεί ο βασικός μισθός για να μην ξοδέψουν οι εργαζόμενοι την αύξηση σε αγορά εισαγόμενων και να μην αυξηθεί έτσι το έλλειμμα στο ισοζύγιο εμπορικών συναλλαγών, άσε τις θέσεις για το όνομα της Μακεδονίας αυτό το λέμε μετά και κλαίμε όλοι μαζί μετά, τώρα που τελείωσαν οι ωραίες ατάκες για να γίνουν νάζια και να πλανευτεί ο αναποφάσηστος ψηφοφόρος πρέπει να βρεθούν νέοι μαυρογιαλούρικοι λαηκιστισμοί, είτε χρυσαυγήτικοι κρυφοεθνικιστικοί πχ κατηγορεί τον κ Τσίπρα για εθνική μειοδοσία γιατί δεν βάζει συρματοπλέγματα στην θάλασσα , προσφωνεί ειρωνικά την εκλεγμένη υπουργό μετανάστευσης (( κυρά τασία )) όπως ο βουλευτής της χρυσής αυγής παπάς μέσα στη βουλή που του αφαίρεσε ο προεδρεύων της βουλής το λόγο και τον ανακάλεσε στην τάξη και ο σταυρούλης επιμένει να λανσάρει αυτή τη χρυσαυγήτικη έκφραση ως θεμιτή και δεοντολογική και τώρα κατηγορεί τον κ. Φλαμπουριάρη και έχει κατηγορήσει και άλλους από την ευρύτερη αριστερή δημοκρατική παράταξη ως λαμόγια; εθνικό καταχραστή; ακόμη δεν καταλάβαμε τι ακριβώς;. Μα και τα μικρά παιδιά καταλαβαίνουν αν ο κ. Φλαμουριάρης ειναι λαμόγιο καταχραστής στιγνός εκμεταλλευτής του λαού κεφαλαιοκρτατης και του χρήματος των φορολογουμένων.Μακάρυ να ήταν όλοι οι μεγαλοεργαλάβοι σαν τον κ. Φαλαμουριάρη, θα ήμασταν ο παράδεισος επί της γης αλλα πως αλλοιώς να τρολάρει εκείνος που δεν αξιώθηκε να λάβει ούτε το απολυτήριο του νυχτερινούς μόνο με κακομοίρηκες μυκροψυχίες και μικροπρέπειες θα ξεγελαστεί ο έμπορας αναποφάσιστος ψηφοφόρος κι ας λέει ο λαός ότι τον έμπορο μια φορά θα τον γελάσεις και δεν λέει τα γνωστα μαυρογιαλούρικα θα σας κάνουμε γεφύρια , μα δεν έχουμε ποτάμια, θα σας κάνουμε και ποτάμια, θα σας κάνουμε σχολεία , μα δεν έχουμε παιδια , θα σας κάνουμε και παιδιά αλλα για ξεκάρφωμα με το χαμούρικο υφάκι του τρολάρει πότε χρυσαυγήτικα πότε καταγγελοντας την διαφθορά , καλησπέρα, καλησπέρα ντάξει ντάξει δεν θα πάει χαμένη η ψήφος σου δώσε την μου να τη βάλω στο ταγάρι και θα συνεργαστώ για σ\σχηματισμό κυβέρνησης και έχει μάλιστα στην εξουσία του ένα κάρο γραμματιζούμενους και τον χειροκροτάνε κιόλας , που πάμε ορέ; που πάμε; ρε αφήστε τον σταυρούλη να κλάνει.

Λήσταρχος Γκρης

Θα ήθελα να ξέρω τι κίνητρο μπορεί να έχει κάποιος να γράψει όλο αυτό. Τι ειναι αυτο που σας πονάει και ας είναι 5-6 τα εκατο. Περαστικα.

ΜΑΡΙΑ

Τι είπες Σταύρο μίλησες; Εσύ Σταύρο τουλάχιστον ξέρεις κάτι απο δημόσιες συμβάσεις; Βάλε λοιπόν γυαλιά και διάβασε τις χρονολογίες στα έγγραφα που σου στείλανε κι αν δεν βγήκαν καθαρά στο fax ζήτησε να σου τα στείλουνε στο mail σου. Γρήγορα όμως σε πέντε μέρες έχεις εκλογές.

ΓΙΩΡΓΟΣ Φ.

Ρε πονηρό Μαριό τι θέλεις να πεις????? Καντο λιανά γιατί έχουν δίκιο όσοι αποκαλούν ήδη διαπλεκόμενο τον ΤΣΙΡΙΖΑ. Μιλάτε ρε με καθαρή γλώσσα και όχι με υπονοούμενα, κατακάθια της δημόσιας ζωής.

TO ΜΑΡΑΚΙ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΛΑΚΑΔΟΡΑΚΙ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΛΑΚΑΔΟΡΙΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ?

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ...

ΑΥΤΙΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΤΙ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ! ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΑΥΤΟ,ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ "ΟΙΚΟΠΕΔΟ" ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ !!! ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ !!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ....

@ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ..

Δίκιο έχεις. Αυτιά έχουμε, μάτια έχουμε και κρίση διαθέτουμε για να αξιολογήσουμε τα πεπραγμένα των τελευταίων 7 μηνών. Σε λίγο καιρό θα ψηφίζονται και οι εφαρμοστικοί νόμοι, αλλά η αφύπνιση ορισμένων τότε θα έρθει πολύ αργά.

Nick

Τι θελετε ρε να μαθετε για τα μεγαλα συμφεροντα; Δεν ξερει το Τσιπροπαιδο. Ετσι εκει βρεθηκε, καπως ετσι πηγε, μπηκε μεσα, δεν ηξερε οτι μεσα εκει ηταν μεγαλα συμφεροντα, βγηκε, μαζι τα φαγαμε, τα ξαναφαγαμε και θα τα τρωμε. Τι θελετε δηλαδη;

Marina

Εκείνοι που κατηγορούσαν το Θεοδωράκη , τελικά ειναι εκείνοι που έκαναν τις λαμογιές .... Μπράβο στο Θεοδωράκη που αντέχει τη λάσπη !

Μπομπ

Ε ρε Σταύρο ,μανία που την έχεις κι εσύ με τα μεγάλα συμφέροντα.......

Ψαγμένος

Αυτός δεν έλεγε ότι δεν έχουν ένσημα; Τελικά πρέπει να έχουν ή δεν πρέπει να έχουν ένσημα οι πολιτικοί;

Φίλε ψαγμένε...

Για την ταμπακιέρα ουδέν...

Βασιλης

καλα μας δουλευεις? ο υπουργος παιρνει δουλειες απο το δημοσιο και το προβλημα σου ειναι που ειπε ο ΣΘ οτι πρεπει να δουλευουν? οτι και να φας στην μαπα απο αυτα που θα ερθουν δεν θα σε λυπηθω

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

MEIKOPOULOS

Παραλίγο να απουσιάσει από την ψηφοφορία και ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Μανωλάκος, ο οποίος δήλωσε επίσης στο ΘΕΜΑ 104.6 ότι έπεσε θύμα του… νόμου του Μέρφι - Τι ανέφερε ο Κώστας Ζουράρης για την απουσία του

mitsotask-sak

«Η χώρα μπαίνει πιο αισιόδοξη στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα και αποκτά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μια Πρόεδρο που συμβολίζει την μετάβαση στη νέα εποχή» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου

4
1

Ιστορική ημέρα - Από την ψηφοφορία απουσίαζαν ο Αντ. Σαμαράς (ταξίδι στις ΗΠΑ), καθώς και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζουράρις, Μεϊκόπουλος, Αλεξιάδης, Συρμαλένιος (οι δύο τελευταίοι για λόγους υγείας) - Ζουράρις στον ΘΕΜΑ 104,6: Είμαι σε σύσκεψη! - Μεϊκόπουλος στον ΘΕΜΑ 104.6: Εγκλωβίστηκα στη Συγγρού, έτρεξα με τα πόδια στη Βουλή

14
sak-olomeleia-kokkino

Σε εξέλιξη η ψηφοφορία στη Βουλή - Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Βουλής θα επισκεφτεί την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στο γραφείο της στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να της ανακοινώσει το αποτέλεσμα - Αναμένεται και δήλωση Μητσοτάκη

5