Μεϊμαράκης: Ζητώ εντολή τετραετούς θητείας

Μεϊμαράκης: Ζητώ εντολή τετραετούς θητείας

Ζητούμε ισχυρή εντολή, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε την αλλαγή στην Ελλάδα, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ

Μεϊμαράκης: Ζητώ εντολή τετραετούς θητείας
Ισχυρή εντολή ζήτησε το βράδυ της Πέμπτης από τα Χανιά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας σε συγκέντρωση φίλων του κόμματός του.

«Ζητούμε εντολή τετραετούς θητείας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε την αλλαγή στην Ελλάδα. Ζητούμε ισχυρή εντολή» είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τους πολίτες να αναδείξουν την Ν.Δ. πρώτο κόμμα, ώστε, όπως είπε, να σχηματισθεί κυβέρνηση με κορμό την Νέα Δημοκρατία. Παρ’ όλα αυτά στάθηκε στην ανάγκη «να διαγραφεί το ψέμα από τον πολιτικό διάλογο» και κάλεσε τους πολίτες να πουν όχι στην αποχή, όχι όπως είπε στην ψήφο διαμαρτυρίας του πολιτικού συστήματος. «Διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα» τόνισε.

Κλείσιμο
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στο μεταναστευτικό, καταλογίζοντας ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Ταυτόχρονα, έστειλε μήνυμα προς την Ευρώπη, επισημαίνοντας την ανάγκη το πρόβλημα να αντιμετωπισθεί πολιτικά.

Ο κ. Μεϊμαράκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους αγρότες και χαρακτήρισε το αγροτικό ως εθνικό πρόβλημα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «για να υπάρχει ισχυρή Ελλάδα, πρέπει να υπάρχει ισχυρή περιφέρεια, για να υπάρχει ισχυρή περιφέρεια, πρέπει να υπάρχει ισχυρός πρωτογενής τομέας». Αναφερόμενος τέλος στο φορολογικό των αγροτών, είπε ότι αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Γιατί, όπως υποστήριξε, «θα αφανίσουν τον αγροτικό τομέα».

Τον κ. Μεϊμαράκη καλωσόρισε στο βήμα με μια κρητική μαντινάδα η Ντόρα Μπακογιάννη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης