ΠΑΣΟΚ για τα 25 ευρώ: Ψηφίσαμε το μέτρο όταν άλλοι προστάτευαν την "παρθενία" τους

ΠΑΣΟΚ για τα 25 ευρώ: Ψηφίσαμε το μέτρο όταν άλλοι προστάτευαν την "παρθενία" τους

Νέα ανακοίνωση για τα 25 ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία από τη Χαριλάου Τρικούπη

ΠΑΣΟΚ για τα 25 ευρώ: Ψηφίσαμε το μέτρο όταν άλλοι προστάτευαν την "παρθενία" τους
Νέα ανακοίνωση με υπονοούμενα με αφορμή το θέμα της ψήφισης του μέτρου της πληρωμής 25 ευρώ για την εισαγωγή ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης, λίγες ώρες μετά την πρώτη του ανακοίνωση με την οποία ζητούσε την κατάργηση του μέτρου.

«Το ΠΑΣΟΚ με αίσθημα ευθύνης ψήφισε  όλα τα μέτρα στα οποία ισορροπούσε κάθε φορά η διαρκής σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα και πάντα στόχευε και στοχεύει στη βελτίωση των ρυθμίσεων με στόχο την επάνοδο στην ανάπτυξη, την στήριξη τη απασχόλησης, την προστασία ευπαθών ομάδων, την αποκατάσταση αδικιών, τη διόρθωση οριζόντιων μέτρων ανάγκης. Αυτή η γραμμή είναι η γραμμή της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησης. Αυτή η γραμμή είναι η μόνη που αποδίδει αποτελέσματα και οδηγεί στην έξοδο από το μνημόνιο» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη.

Κλείσιμο
«Το ΠΑΣΟΚ το έκανε αυτό και όταν άλλοι περνούσαν την αντιμνημονιακή τους  φάση ή άλλοι προστάτευαν την "παρθενία" τους με επιλεκτικές συμπεριφορές μικροκομματικής αυτοπροστασίας» συνεχίζει σε υψηλούς τόνους το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει πως το ΠΑΣΟΚ «δεν δέχεται συνεπώς μαθήματα συνέπειας και αξιώνει σεβασμό της προσπάθειας του και κυρίως των θέσεων και προτάσεων του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης