Παραδόθηκε χαιρετώντας ναζιστικά ο Χρήστος Παππάς

Παραδόθηκε χαιρετώντας ναζιστικά ο Χρήστος Παππάς

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση - «Ελληνικέ λαέ μην κιοτεύεις, εμείς θυσιαζόμαστε αλλά εσύ μην κιοτεύεις», φώναξε εξερχόμενος του γραφείου του ανακριτή - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη

Διορίστηκε ο νέος επικεφαλής των επιθεωρητών της ΙΑΕΑ
Παραδόθηκε χαιρετώντας ναζιστικά ο Χρήστος Παππάς
Την κατηγορία της διεύθυνσης και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση αλλά και της παράνομης οπλοκατοχής - παρόμοια δηλαδή με αυτή στους υπόλοιπους 20 συλληφθέντες - αντιμετωπίζει πλέον ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα στην Ευελπίδων.

Εξερχόμενος του γραφείου του ανακριτή ο νο2 της ΧΑ φώναξε «Ελληνικέ λαέ μην κιοτεύεις, εμείς θυσιαζόμαστε αλλά εσύ μην κιοτεύεις». Κατά την άφιξή του στο γραφείο του εισαγγελέα είχε φωνάξει: Ζήτω ο λαϊκός συναγερμός, ζήτω η δημοκρατία, μην τους πιστεύετε, είναι κατοχική κυβέρνηση.

Στη συνέχεια πέρασε από το γραφείο του ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη.

Νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής ο έκτος βουλευτής της ΓΑΔΑ παραδόθηκε προσερχόμενος στο κτίριο της ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σε δηλώσεις του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αποκάλεσε «αρχηγό» τον Νίκο Μιχαλολιάκο λέγοντας χαρακτηριστικά προς τους δημοσιογράφους ότι η κυβέρνηση «προβαίνει σε πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις με μοχλό τη Δικαιοσύνη, την ανεξάρτητη κατά κάποιους Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει, ο εθνικισμός θα νικήσει. Ο ελληνικός λαός να μην σκύβει το κεφάλι. Είμαι απολύτως ελεύθερος, κάνουμε νόμιμο πολιτικό αγώνα και θα επανέλθουμε. Η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει! Χρυσή Αυγή για πάντα!.
Κλείσιμο

Και φώναξε, πριν μπει στο κτίριο: «Ζήτω η Χρυσή Αυγή, ζήτω!», υψώνοντας το χέρι του στο γνωστό ναζιστικό χαιρετισμό.

Μυστήριο παραμένει πάντως, προκαλώντας προβληματισμό στις Αρχές, τι έκανε ο Χρήστος Παππάς κατά τις περισσότερες από 24 ώρες, που διέφευγε της σύλληψης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης