LIVE

Κορωνοϊός

Αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου κατέθεσε ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου

Αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου κατέθεσε ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου

Ο κ. Παπανδρέου κατηγορεί τον κ. Καμμένο ότι συνεχίζει τον πόλεμο λάσπης εναντίον του, με ψευδείς ισχυρισμούς, εμπλέκοντας το όνομά του σε «σε ένα υποτιθέμενο σκάνδαλο πωλήσεων CDS» όπως υποστηρίζει σε δήλωσή του.

Νέα αγωγή - τη δεύτερη κατά σειρά για την ίδια υπόθεση - εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνου Καμμένου, κατέθεσε ο κ. Ανδρέας Α. Παπανδρέου, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, κ. Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου κατηγορεί τον κ. Καμμένο ότι συνεχίζει τον πόλεμο λάσπης εναντίον του, με ψευδείς ισχυρισμούς, εμπλέκοντας το όνομά του σε «σε ένα υποτιθέμενο σκάνδαλο πωλήσεων CDS» όπως υποστηρίζει σε δήλωσή του.

Λόγω του ότι η πρώτη αγωγή δεν έχει εκδικαστεί ακόμα, όχι με υπαιτιότητα δική του (όπως ο ίδιος σημειώνει), ο κ. Παπανδρέου κατέθεσε τη δεύτερη αγωγή και ζητεί τη συνεκδίκαση των δύο αγωγών, λόγω του κοινού τους αντικειμένου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (10)

Διονύσιος Βούτος

Πείτε στον Αντρίκο , όταν κάνει αγωγές; , να πηγαίνει και στο δικαστήριο για να τις στηρίξει ...

ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

@ Αισιχτιρης  : Ονομα και πραγματικοτης . Ουδεις μπορει να ειπει οτι χρηματοδοτει τον Φ.Π εκτος απο τα εμμισθα λαμογια που ξεμπροστιαζει .

ΓΙΑΝΝΗς

 Τa cds ενεργοποιούνται όταν υπάρχει χρεοκοπία.Ο Παπανδρέου μόνος αγωνίσθηκε με τους συμμάχους να μη χρεοκοπήσει η χώρα.Ο Καμένος μάλιστα αποφάσισε ότι το χρήμα μετα την χρεοκοπία που θα καθιερώσει θα είναι το δολλάριο ή κάνω λάθος;

Αϊσιχτιρης

 Ο Φιλιππινέζος Παρατηρητής μιθοδοτείται από τον Καμμένο; Πολύ σκέψη και προπαγάνδα για να μη λεκιάσει ο Πάνος ε!!!!!!!

ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΒΑΨΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ : Απλώς ο φυγομαχών και υποψήφιος υπόδικος Αντρίκος Παπανδρέου ομού με τους αδελφούς και τη μαμά , όστις δεν τολμά να παρουσιαστεί στο δικαστήριο για να υποστηρίξει την αγωγή του, προέβη σε μια νέα θεαματική παρανομία . Ενώ δηλαδή εκκρεμεί αγωγή του για την ίδια υπόθεση, η οποία δεν έχει εκδικασθεί επειδή ως ασπάλαξ δεν τολμά να εμφανισθεί στο δικαστήριο, κατέθεσε και νέα αγωγή γι’ αυτήν. Φυσικά αυτό δεν στέκει νομικώς και απλώς ο ενάγων προσπαθεί να κερδίσει χρόνο γιατί η τελεσίδικη συζήτηση έχει ορισθεί για το τέλος Ιανουαρίου του 2013. Ούτω με το παραμύθι της συνεκδίκασης {;} προσπαθεί να παραπλανήσει τη Δικαιοσύνη , όπως παραπλάνησαν τους Ελληνες οι Παπανδρέου κατόπιν σχεδίου και οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεωκοπία για να οικονομήσουν από αυτήν δισεκατομμύρια ευρώ. Απλώς η νέα αγωγή πρέπει να απορριφθεί ως ανυπόστατη . 22-12-2012 Φ.Π.

ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

O ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ : Πριν καταλάβει την εξουσία δια του απατηλού συνθήματος «λεφτά υπάρχουν» , ο κ. Γ. Παπανδρέου μας είχε δηλώσει ότι έχει σχέδιο για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, αλλά δεν το έλεγε για να μην του κλέψουν την ιδέα οι αντίπαλοί του. {Το ίδιο δήλωσε και ο κ. Τσίπρας που κατευθύνεται , χρηματοδοτείται και εξυπηρετεί τα ίδια κέντρα}. Ενα από αυτά είναι και της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου που ήταν η διοργανώτρια και διαχειρίστρια των Ολυμπιακών Αγώνων, δια των οποίων πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη ληστεία του αιώνα , καθώς και η βασική αιτία της ελληνικής χρεωκοπίας . Μήπως ψάχνει να κλείσει κάποιες τρύπες η εν λόγω κυρία ; Αλλωστε τα χρήματα των Αγγελοπουλαίων, όπως και πολλών άλλων ηγετικών κ.λ.π. στελεχών του ΠΑΣΟΚ και των κομμουνιστών, έχουν κοκκινοπράσινο χρώμα . Εν συνεχεία όταν εξελέγει ο κ. Γ. Παπανδρέου μας αποκάλυψε ότι η ανόρθωση της Οικονομίας θα επιτυγχάνονταν με την πράσινη ανάπτυξη. Ούτω ο αδελφός του Αντρίκος Παπανδρέου, αλλά και η μαμά ίδρυσαν διάφορες ΜΚΟ και εταιρίες χρηματοδοτούμενες από το κράτος του αδελφού πρωθυπουργού με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Και πράγματι αρχισε να υλοποιεί το πρόγραμμα της πράσινης ανάπτυξης . Δηλαδή αγόρασε με τα εκατομμύρια του Δημοσίου, μερικούς τόνους πράσινης μπογιάς και έβαψε τα πάντα πράσινα . Ακόμα και τα άλογα. Επειδή όμως αυτά τα μικροποσά δεν ήταν δυνατό να ικανοποιήσουν την απληστία και τα πανάκριβα χόμπυ των αδελφών Παπανδρέου , μπήκε στο χορό και ο εγκέφαλος της Αγίας οικογένειας Νικολάκης . Αυτός μαζί με τον τότε ΥΠΕΘΑ , αστράτευτο κ. Ευ. Τούρκογλου - Βενιζέλο , συνέχισαν στο Αμπού Ντάμπι την αμαρτωλή ιστορία των μεθυσμένων υποβρυχίων, και παρήγγειλαν και νέα με επαχθέστερους όρους από αυτούς του κ. Τσοχατζόπουλου. Οι δε Γιωργάκης και Αντρίκος μεθόδευσαν την πτώχευση της Ελλάδας και την υπαγωγή της στο ΔΝΤ , όπου μαζί με τον προστάτη τους «Τζώρτζ Σόρος» απεκόμισαν δισεκατομμύρια ευρώ ποντάροντας επί του ασφαλούς στην ελληνική χρεωκοπία . Δεν συνεχίζω αλλά περιμένω να είδω μέχρι που φτάνει το μπαρούτι της Ελληνικής Δικαιοσύνης και αν θα τηρήσει τις εντολές της Τρόϊκας για την απαλλαγή των συνεταίρων τους στην απάτη που έστησαν ομού με τους Παπανδρέου κ.λ.π. ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ , που συνεχίζουν και σήμερα να μας κυβερνούν με τη συνεργασία της Ν.Δ., αντί να είναι στα διπλανά κελιά του κ. Απόστολου Τσοχατζόπουλου. 12-07-2012 Φ.Π.

ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

O ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ : Πριν καταλάβει την εξουσία δια του απατηλού συνθήματος «λεφτά υπάρχουν» , ο κ. Γ. Παπανδρέου μας είχε δηλώσει ότι έχει σχέδιο για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, αλλά δεν το έλεγε για να μην του κλέψουν την ιδέα οι αντίπαλοί του. {Το ίδιο δήλωσε και ο κ. Τσίπρας που κατευθύνεται , χρηματοδοτείται και εξυπηρετεί τα ίδια κέντρα}. Ενα από αυτά είναι και της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου που ήταν η διοργανώτρια και διαχειρίστρια των Ολυμπιακών Αγώνων, δια των οποίων πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη ληστεία του αιώνα , καθώς και η βασική αιτία της ελληνικής χρεωκοπίας . Μήπως ψάχνει να κλείσει κάποιες τρύπες η εν λόγω κυρία ; Αλλωστε τα χρήματα των Αγγελοπουλαίων, όπως και πολλών άλλων ηγετικών κ.λ.π. στελεχών του ΠΑΣΟΚ και των κομμουνιστών, έχουν κοκκινοπράσινο χρώμα . Εν συνεχεία όταν εξελέγει ο κ. Γ. Παπανδρέου μας αποκάλυψε ότι η ανόρθωση της Οικονομίας θα επιτυγχάνονταν με την πράσινη ανάπτυξη. Ούτω ο αδελφός του Αντρίκος Παπανδρέου, αλλά και η μαμά ίδρυσαν διάφορες ΜΚΟ και εταιρίες χρηματοδοτούμενος από το κράτος του αδελφού πρωθυπουργού με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Και πράγματι αρχισε να υλοποιεί το πρόγραμμα της πράσινης ανάπτυξης . Δηλαδή αγόρασε με τα εκατομμύρια του Δημοσίου, μερικούς τόνους πράσινης μπογιάς και έβαψε τα πάντα πράσινα . Ακόμα και τα άλογα. Επειδή όμως αυτά τα μικροποσά δεν ήταν δυνατό να ικανοποιήσουν την απληστεία και τα πανάκριβα χόμπυ των αδελφών Παπανδρέου , μπήκε στο χορό και ο εγκέφαλος της Αγίας οικογένειας Νικολάκης . Αυτός μαζί με τον τότε ΥΠΕΘΑ , αστράτευτο κ. Ευ. Τούρκογλου - Βενιζέλο , συνέχισαν στο Αμπού Ντάμπι την αμαρτωλή ιστορία των μεθυσμένων υποβρυχίων, και παρήγγειλαν και νέα με επαχθέστερους όρους από αυτούς του κ. Τσοχατζόπουλου. Οι δε Γιωργάκης και Αντρίκος μεθόδευσαν την πτώχευση της Ελλάδας και την υπαγωγή της στο ΔΝΤ , όπου μαζί με τον προστάτη τους «Τζώρτζ Σόρος» απεκόμισαν δισεκατομμύρια ευρώ ποντάροντας επί του ασφαλούς στην ελληνική χρεωκοπία . Δεν συνεχίζω αλλά περιμένω να είδω μέχρι που φτάνει το μπαρούτι της Ελληνικής Δικαιοσύνης και αν θα τηρήσει τις εντολές της Τρόϊκας για την απαλλαγή των συνεταίρων τους στην απάτη που έστησαν ομού με τους Παπανδρέου κ.λ.π. ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ , που συνεχίζουν και σήμερα να μας κυβερνούν με τη συνεργασία της Ν.Δ., αντί να είναι στα διπλανά κελιά του κ. Απόστολου Τσοχατζόπουλου. 12-07-2012 Φ.Π.

ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. 

Antonis

καλά θα κάνει να εμφανιστεί στα δικαστήρια και να μην μένει μόνο στις μηνύσεις 

kyriakos

 Τσακωνονται οι δουλευταραδες!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης