Εκλογές 2023 - Σκέρτσος: Ένα ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς

Εκλογές 2023 - Σκέρτσος: Ένα ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς

Ο Άκης Σκέρτσος έκανε την πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ως κυβερνητικός εκπρόσωπος

skertsos_arthro
«Θα γίνει τηλεμαχία» τόνισε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, στην πρώτη του ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τότε που ανέλαβε τον ρόλο του πορτ παρόλ.

Ο κ. Σκέρτσος επισήμανε ότι η κυβέρνηση θέλει «τα κόμματα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι», προκειμένου να φανούν οι ανακολουθίες και οι θέσεις της κάθε πλευράς. Ωστόσο διευκρίνισε ότι ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου θα γίνει μία τηλεμαχία με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς από «όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή».

Παράλληλα, σχολιάζοντας το αίτημα ΣΥΡΙΖΑ να δημοσιεύονται και τα αστάθμητα στοιχεία των δημοσκοπήσεων, ανέφερε ότι είναι «σαν να κάνεις μπάνιο με τα ρούχα».

«Στόχος μας είναι η σύγκριση και όχι η σύγκρουση, η διεξαγωγή ενός πολιτισμένου προεκλογικού διαλόγου χωρίς τοξικότητα αλλά με εστίαση στα αποτελέσματα των πολιτικών μας που έκαναν καλύτερη τη ζωή των πολιτών τα τελευταία χρόνια αλλά και στα πεδία εκείνα πολιτικής που υπάρχει ακόμη υστέρηση και απαιτείται να γίνουν άλματα» τόνισε στην εισήγησή του .

«Η επιμονή στην τεκμηρίωση δεν είναι κάποια τεχνοκρατική εμμονή αντίθετα αποτελεί δείγμα αναβάθμισης του πολιτικού διαλόγου. Διότι ότι δεν μετριέται δεν μπορεί να αξιολογηθεί στην πραγματική του βάση. Αυτό βρίσκεται στον πυρήνα αυτού που εμείς αποκαλούμε πολιτική με απτά αποτελέσματα αλλά και πολιτικός διάλογος ουσίας» πρόσθεσε.

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπo  κ. Άκη Σκέρτσο (24/4/23)


Για την επιχείρηση απεγκλωβισμού Ελλήνων από το Σουδάν

Για την επιχείρηση απεγκλωβισμού Ελλήνων από το Σουδάν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε είπε ότι με εντολή του πρωθυπουργού εστάλησαν χθες δύο αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας μαζί με στελέχη των ειδικών δυνάμεων στην Αίγυπτο προκειμένου να μετάσχουν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των Ελλήνων πολιτών.

«Το υπουργείο Εξωτερικών σε συνεργασία με την Γαλλία και την Ιταλία ανακοίνωσε ότι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια 12 Έλληνες και μέλη των οικογενειών του, ανάμεσα και οι δύο τραυματίες ομογενείς από την Ελλάδα. Επιπλέον μια ομάδα από 11 πολίτες ελληνικής καταγωγής και ελληνικού ενδιαφέροντος έχει φτάσει στο Τζιμπουτί αργά τα μεσάνυχτα. Για τις εξελίξεις ενημερώνεται συνεχώς ο πρωθυπουργός. Η κατάσταση στο Σουδάν θα τεθεί σήμερα ως πρώτο θέμα στο Συμβούλιο Εξωτερικών υποθέσεων με δική μας παρέμβαση» σημείωσε υπογραμμίζοντας ότι συνεχίζεται η προσπάθεια για την απομάκρυνση με ασφάλεια όλων των ομογενών από την φλεγόμενη χώρα.


Για την οικονομία

Κλείσιμο
Ειδική αναφορά έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στα στοιχεία που ανακοίνωσε η Eurostat την Παρασκευή το 2022, μια πολύ δύσκολη χρονιά, η χώρα μας πέτυχε όχι μόνο να μηδενίσει το δημοσιονομικό έλλειμμα αλλά και να καταγράψει μικρό πρωτογενές πλεόνασμα της τάξης του 0,1% παρά το γεγονός ότι τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας ήταν από τα πιο γενναιόδωρα στην Ευρώπη.

«Η επίδοση αυτή είναι αποτέλεσμα της διπλάσια του ευρωπαϊκού μέσου όρου ανάπτυξης της οικονομίας που έφερε πρόσθετα έσοδα στα δημόσια ταμεία επιτυγχάνοντας τη μεγαλύτερη δημοσιονομική βελτίωση στην Ευρώπη μετά την πανδημία» είπε και διερωτήθηκε τι έχουν να πουν για αυτά τα αποτελέσματα όσοι προέβλεπαν δημοσιονομικό εκτροχιασμό και υιοθετούν και σήμερα ένα καταστροφικό αφήγημα για την οικονομία.

«Και για να έχουμε μέτρο σύγκρισης να αναφέρω ότι μεγάλες και εύρωστες οικονομίες όπως η Γερμανία σημείωσαν έλλειμμα της τάξης του 1,1% η Γαλλία 2,8% και η Ιταλία 3,6%» σημείωσε και συμπλήρωσε «επί της θητείας μας το ΑΕΠ της χώρας αυξήθηκε κατά 29 δις ευρώ από το 2018 και το δημόσιο χρέος μειώθηκε κατά 35 μονάδες περισσότερο από κάθε άλλη χώρα της Ευρώπης πάρα το γεγονός ότι τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας ήταν από τα πιο γενναιόδωρα στην Ευρώπη. Τα καλά αποτελέσματα που πετύχαμε όλοι μαζί, επιχειρήσεις, νοικοκυριά, κράτος και κυβέρνηση οδήγησαν τον οίκο S&P να αναβαθμίσει σε θετικές τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας που απέχει μόλις ένα σκαλοπάτι από την επενδυτική βαθμίδα. Αυτός είναι και ο εθνικός μετεκλογικός στόχος για τον οποίο εργαζόμαστε από την πρώτη μέρα εκλογής μας και σημαίνει φθηνότερο δανεισμό».

«Χρειάζεται πολύ θράσος ακόμη και από τον ΣΥΡΙΖΑ που θα βαρούσε τα νταούλια και δήθεν θα χόρευαν οι αγορές να μας εγκαλεί για την επενδυτική βαθμίδα. Πάντως ξανακλείνοντας τις τράπεζες με την προοδευτική συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-Βαρουφάκη όπως απειλεί ο εκ νέου δυνάμει κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο πράγμα που πρέπει να περιμένουμε είναι η επενδυτική βαθμίδα» υπογράμμισε ο κ Σκέρτσος.

Στις 20 Μαΐου ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εσωτερικών, οι Έλληνες του εξωτερικού που έχουν εγγραφεί για να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους, θα προσέλθουν στις κάλπες μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή στις 20 Μαΐου. Η ψηφοφορία σε όλα τα εκλογικά τμήματα εκτός Ελλάδος θα διαρκέσει από 7:00 έως 19:00 τοπική ώρα κάθε χώρας

Για τον οδικό άξονα Χερσόνησος – Νεάπολη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην υπογραφή της σύμβασης του έργου ΣΔΙΤ για το τμήμα Χερσόνησος - Νεάπολη του ΒΟΑΚ. «Πριν από 4 χρόνια υποσχεθήκαμε στους Κρητικούς και τους επισκέπτες του νησιού ότι θα γίνει ο μεγάλος αυτός οδικός άξονας και αυτό κάνουμε κάνουμε πράξη. Αυτή είναι η διαφορά μας με άλλες κυβερνήσεις που το υποσχεθήκαν χωρίς να το υλοποιήσουν. Σήμερα 2 από τα 3 τμήματα του έργου έχουν μπει σε φάση κατασκευής με χρηματοδότηση περίπου 2,5 δισ ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ» είπε .

«Τα οφέλη προφανή και τεράστια : θα αναβαθμιστεί η Οδική Ασφάλεια με αποτέλεσμα να μειωθούν αισθητά τα θανατηφόρα δυστυχήματα, θα υπάρξει μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου για τις μετακινήσεις , πιο άνετη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση, περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του μετώπου, αύξηση της απασχόλησης στη περιοχή με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος, μείωση κόστους μεταφοράς των εμπορευμάτων και των προϊόντων στο συνολικό οδικό δίκτυο της Κρήτης» πρόσθεσε.

Επίσης μίλησε για τα έργα υποδομής που υλοποιεί η κυβέρνηση και στην Πελοπόννησο. «Στη Μεσσηνία είναι η αναβάθμιση του Οδικού 'Αξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, Τμήμα Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη , μήκους περίπου 49 χιλιομέτρων που συνδέει τον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και Λεύκτρο - Σπάρτη με τους κυριότερους οικισμούς και τουριστικούς πόλους της Δυτικής και Νοτιοδυτικής Μεσσηνίας.

Το έργο είχε ωριμάσει επί της κυβέρνησης Σαμαρά, βάλτωσε επί κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το προχώρησε πάλι η κυβέρνησή μας.

Το άλλο σημαντικό οδικό έργο στην Πελοπόννησο, είναι η Νέα Επαρχιακή Οδός Ανάδειξης Αρχαιολογικών Χώρων που θα συνδέσει το οδικό δίκτυο του νομού Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο Α7 (Κορίνθου - Τριπόλεως). Την Παρασκευή υπογράφηκε και αυτη η σύμβαση ΣΔΙΤ για το τελευταίο τμήμα, μήκους 7 χλμ. της επαρχιακής οδού από τον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας-Δερβενάκια-Μυκήνες. 'Αλλος ένας οδικός άξονας που θα συμβάλλει αποφασιστικά στην τουριστική ανάπτυξη και συνολικά στην οικονομική ανάπτυξη της περιφέρειας» είπε.

Ταυτόχρονα παρουσίασε τη μεγάλη εικόνα, τι έγινε αυτά τα 4 χρόνια στον τομέα των υποδομών και τι έγινε στην τετραετία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Δημοπρατήσεις:

07.2019 έως σήμερα (ΝΔ) έχουν δημοπρατηθεί 14 δις. ευρώ έργα

2015 έως Ιούλιος 2019 (ΣΥΡΙΖΑ) δημοπρατήθηκαν 3,5 δις. ευρώ έργα

Συμβασιοποιήσεις:

07.2019 έως σήμερα (ΝΔ) έχουν συμβασιοποιηθεί 5,5 δις. ευρώ έργα

2015 έως Ιούλιος 2019 (ΣΥΡΙΖΑ) συμβασιοποιήθηκαν 857 εκατ. ευρώ έργα



Οδικά έργα σε εξέλιξη 2019-2023:

633 οδικά έργα και έργα αγροτικής οδοποιίας π/υ 4,5 δις. ευρώ



Εμβληματικά οδικά έργα

Βόρειος Οδικός 'Αξονας Κρήτης (ΒΟΑΚ)

Flyover Θεσσαλονίκης

Αυτοκινητόδρομος Πατρών-Πύργου

Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος Ε65

Αυτοκινητόδρομος Αμβρακία-'Ακτιο

Σύνδεση 6ου προβλήτα Θεσσαλονίκης

Επεκτάσεις Αττικής Οδού

Αυτοκινητόδρομος Μπράλος-'Αμφισσα

Αεροδρόμια:

Νέος κύκλος παραχωρήσεων 22+1 περιφερειακών αεροδρομίων

250 εκατ. ευρώ για εργασίες αναβάθμισης σε 37 αεροδρόμια

Με εμβληματικότερο όλων το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι του Ηρακλείου που ήδη κατασκευάζεται και θα αποτελεί το πιο σύγχρονο αεροδρόμιο της Μεσογείου το 2027.

Σιδηροδρομικά έργα και έργα Μετρό

Σε εξέλιξη σιδηροδρομικά έργα π/υ ευρώ4,5 δισ και έργα Μετρό π/υ ευρώ4,4 δισ.

Συνολικός σχεδιασμός έργων π/υ ευρώ11,7 δισ.

Λιμένες και μαρίνες

Προς παραχώρηση 10 λιμένες και 9 μαρίνες

174 λιμενικά έργα και μελέτες π/υ 710 εκατ. ευρώ

Δέσμευση 161 εκατ. ευρώ για αναβάθμιση μαρίνων και καταφυγίων τουριστικών

σκαφών

Έργα ύδρευσης και διαχείρισης λυμάτων

Σε εξέλιξη 1.387 έργα ύδρευσης και διαχείρισης λυμάτων π/υ 5,3 δις ευρώ»

«Η χώρα μας χάρη στη συστηματική δουλειά της κυβέρνησης και των υπουργείων υποδομών-μεταφορών, ναυτιλίας, οικονομικών, ανάπτυξης και εσωτερικών (με τα κονδύλια ύψους 80 δις ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης, του ΕΣΠΑ και του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης) υλοποιεί σήμερα το πιο μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης υποδομών στην ιστορία της μεταπολίτευσης. 2.300 έργα, οδικά δίκτυα, αεροδρόμια, σιδηρόδρομοι, λιμάνια, μαρίνες, σε κάθε γωνιά της χώρας.

Η σύγκριση με την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ είναι καταλυτική. Η Ελλάδα είναι πλέον ένα εργοτάξιο μετά από χρόνια στασιμότητας σε αυτό τον τομέα. Στα 4 χρόνια που προηγήθηκαν έγινε όλη η απαραίτητη δουλειά βάσης, τεχνικής και χρηματοδοτικής ωρίμανσης, δημοπράτησης και συμβασιοποίησης ώστε έως το 2027 και εντέλει το 2030 η χώρα μας να διαθέτει το πλέον σύγχρονο δίκτυο δρόμων, λιμανιών, σιδηροδρόμων και αεροδρομίων σε κάθε γωνιά της από τους Τοξότες έως τα Χανιά και από την Κέρκυρα έως τη Ρόδο» είπε ο κ. Σκέρτσος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η Ελλάδα αλλάζει μόνο με πολιτική βούληση, επιμονή, όραμα και κυρίως σχέδιο. «Αυτό κάνουμε από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησης μας και αυτό δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε, διεκδικώντας την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του. Η πατρίδα μας τα τελευταία 4 χρόνια πέρασε και ξεπέρασε αλλεπάλληλες εξωγενείς κρίσεις: τις μεταναστευτικές εισβολές στον Έβρο, την παγκόσμια πανδημία, τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ενεργειακή έκρηξη και τη διεθνή ακρίβεια έχοντας να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα σε καθημερινή βάση τις εθνικές προκλήσεις ενός απρόβλεπτου γείτονα όπως η Τουρκία. Είμαστε αισιόδοξοι ότι οι πολίτες αφού συγκρίνουν, θα κρίνουν με γνώμονα το καλύτερο για τους ίδιους και τη χώρα, δεν θα αφήσουν το πολιτικό σύστημα να ξαναγίνει μέρος του προβλήματος. Δεν θα παραπλανηθούν από τα ψέματα, τη λάσπη και τα άδεια συνθήματα που θα μας πολιορκήσουν ξανά. Δεν θα ψηφίσουν έναν πρώην πρωθυπουργό που πήγε στον Βερολίνο αναζητώντας διαπιστευτήρια «εξευρωπαϊσμού» μέσω του Γερμανού καγκελάριου και κατέληξε να καταγγέλλει - γελώντας μάλιστα, την πατρίδα του πως δήθεν η Greek Mafia διοικεί την ΕΥΠ και την Αστυνομία. Σε μια συγκυρία κρίσιμη για τα εθνικά θέματα δεν διστάζει να στοχοποιήσει εκ νέου κρίσιμους και ευαίσθητους για την εθνική και εσωτερική ασφάλεια κρατικούς οργανισμούς» είπε και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να καταθέσει στον εισαγγελέα τις όποιες αποδείξεις τεκμηριώνουν τις σαθρές, όπως είπε, καταγγελίες του ειδάλλως οφείλει να ανασκευάσει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ «πλήττει τη χώρα και τη δημοκρατία»

«Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια του να πλήξει αντιπολιτευτικά την κυβέρνηση δεν σταματάει να εκθέτει τελικά και να πλήττει και τη χώρα και τη δημοκρατία. Αποτελεί εθνική, δημοκρατική και δυστυχώς και ηθική εξαίρεση» τόνισε ο κ. Σκέρτσος.

«Το είδαμε αυτό στον πόλεμο των fake news που ξεσήκωσε στο εξωτερικό εναντίον της Ελλάδας για τη δήθεν νεκρή Μαρία στον Έβρο. Αλλά και με το φρένο που επιχείρησε να βάλει στη χρηματοδότηση του φράχτη με κοινοτικούς πόρους. Απόπειρα που ευτυχώς απέτυχε χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και των ευρωβουλευτων της ΝΔ.

Το είδαμε στον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση του κόμματος του καταδικασμένου Κασιδιάρη. Δεν υπερψήφισε τη μόνη συνταγματικά ανεκτή λύση που είναι ικανή να βάλει φρένο στην επιστροφή μιας εγκληματικής οργάνωσης που φέρει το μανδύα πολιτικού κόμματος στη Βουλή.

Το είδαμε στην διαχείριση της υπόθεσης του ευρωβουλευτή του που κατηγορείται από τις βελγικές αρχές για βιασμό και κακοποίηση ή στον έτερο καλλιτέχνη που ενέταξε πρόσφατα στα ψηφοδέλτια του παρά τον σεξιστικό και ομοφοβικό λόγο που επανειλημμένα έχει εκφράσει δημόσια κατά συμπολιτών μας.

Το βλέπουμε στην περιφρόνηση που δείχνει στις αμετάκλητα καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση καθήκοντος που έχουν διαπράξει επιφανή στελέχη του σύμφωνα με το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο τα οποία παραμένουν στις τάξεις του και στις λίστες των υποψηφίων βουλευτών» είπε.

Επίσης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα αμετροεπή στελέχη του, όπως χαρακτηριστικά είπε, να ζητήσουν συγγνώμη από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για όσα έλεγαν περί δήθεν τσιμεντώματος της Ακρόπολης. «Η έκθεση της UNESCO που χαρακτήρισε το Μνημείο πρότυπο συντήρησης κληρονομιάς σε παγκόσμιο επίπεδο, τους διέψευσε παταγωδώς. Και βέβαια για μας έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι χιλιάδες άτομα με αναπηρία επισκέφθηκαν για πρώτη φορά τα τελευταία δυο χρόνια τον Ιερό Βράχο χάρη σε αυτές τις εργασίες . Η κοινωνική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ είναι μάλλον επιλεκτική» ανέφερε.

Για τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοσκοπήσεις

Για τις προεκλογικές τηλεμαχίες και την «άκρως αντιεπιστημονική και απαράδεκτη από κάθε άποψη πολιτικής δεοντολογίας αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων», όπως χαρακτηριστικά είπε, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπλήσσει. Αντιθέτως είναι εντελώς προβλέψιμος. Το ίδιο έκανε και το 2019 και έπεσε εντελώς έξω. 'Αλλωστε η αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων είναι μέσα στα SOS στο «λυσάρι» κάθε πολιτικού λαϊκιστή ιδίως όταν χάνει. Επαφίεται στον ΣΕΔΕΑ αν θα αντιδράσει για αυτή την επίθεση στις εταιρίες δημοσκοπήσεων».

«Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε βέβαια τραμπικά δριμύτερη. Είχε δηλώσει πως αν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα φταίει η «προπαγάνδα» της Ν.Δ. Τώρα μας αναλύει, επίσης με παγκόσμια πρωτοτυπία, ότι η «προπαγάνδα» αυτή είναι: ο αριθμός τηλεμαχιών, ο χρόνος προβολής των κομμάτων και ο τρόπος παρουσίασης των αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων» σημείωσε και πρόσθεσε ότι:

«1. υπάρχει ανεξάρτητο ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο για να ελέγχει το χρόνο προβολής των κομμάτων όπως συμβαίνει πάντα στις εκλογές.

2.Ότι τηλεμαχίες, με διάφορες μορφές διεξάγονται σταθερά στις εκλογές, όπως θα γίνει και τώρα.

3. Όσο για την πρόταση περί υποχρεωτικής δημοσίευσης στοιχείων χωρίς στάθμιση από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων τι να πει κανείς; Η στατιστική γελάει και η λογική κλαίει.

Για να το πω απλά με μια εικόνα ώστε να αντιληφθούν όλοι τι είναι αυτό που ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ: Δημοσίευση δημοσκοπήσεων με αστάθμητα δεδομένα, είναι σαν να κάνεις μπάνιο με τα ρούχα.

Και σε κάθε περίπτωση ας προσέχουν τι ζητούν διότι είναι πολύ πιθανό τα αστάθμητα δεδομένα να επιφυλάσσουν ακόμη χειρότερες επιδόσεις για τον ίδιο».

«Μόνη εξήγηση για αυτό τον θεσμικό και αντιεπιστημονικό κατήφορο είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολείται με τις εκλογές αλλά ασχολείται με το μετεκλογικό αφήγημα της καρέκλας του κ. Τσίπρα που άρχισε ήδη να τρίζει» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του πρωθυπουργού ανέφερε ότι το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΝΔ στο Αιγάλεω, αύριο θα επισκεφθεί τη Λιβαδειά και τη Θήβα, την Τετάρτη το απόγευμα θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας στον Ελληνικό Κόσμο και την Παρασκευή θα αναχωρήσει για τους Δελφούς όπου στο πλαίσιο του φετινού Οικονομικού Φόρουμ θα έχει μια συζήτηση με τον διευθυντή ειδήσεων Βόρειας και Νότιας Αμερικής των Financial Times Πίτερ Σπίγκελ. Το Σάββατο 29 Απριλίου, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Ιτέα, τη Ναύπακτο, το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο.

Ειδήσεις σήμερα

#CakeGate: H viral τούρτα γενεθλίων που δίχασε το TikTok - Άξιζε τα λεφτά της;

«Τη σκότωσα για να την λυτρώσω, εκείνη μου το ζητούσε», λέει ο μητροκτόνος από τη Θεσσαλονίκη

Μαφία αλά ελληνικά - Ο «Μανιάτης», τα 3 αδέρφια αστυνομικοί και οι 64 μαφιόζοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης