ΚΙΝΑΛ: Τις θέσεις του παρουσιάζει ο Λοβέρδος σε διαδικτυακή εκδήλωση - Παρατηρεί η Τρικούπη

ΚΙΝΑΛ: Τις θέσεις του παρουσιάζει ο Λοβέρδος σε διαδικτυακή εκδήλωση - Παρατηρεί η Τρικούπη

Την Παρασκευή, θα συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ύστερα από αρκετούς μήνες, ώστε να συζητηθούν βασικά θέματα

loverdos-50
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα το απόγευμα η πρώτη εκδήλωση του νέου think tank, «Δυναμική Κοινωνία», με θέμα «Πολίτες με Αξιοπρέπεια» (Παιδεία-Υγεία-Κοινωνικές Υπηρεσίες). Και αυτό, διότι ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος αναμένεται να παρουσιάσει ουσιαστικά το δικό του ιδεολογικό-πολιτικό πρόγραμμα ενόψει της υποψηφιότητας του στις εσωκομματικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Όπως λένε συνομιλητές του πρώην υπουργού, ο ίδιος δηλώνει: «σε ό,τι με αφορά, στο δεκάλεπτο που διαθέτω σε αυτή την εκδήλωση, θα μιλήσω για τις ιδεολογικοπολιτικές αρχές που πρέπει να διαθέτει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Και θα ακολουθήσουν άλλα δύο στάδια. Η διατύπωση της διακήρυξης και των βασικών συνιστωσών της πολιτικής μας. Αλλά αυτά προς το φθινόπωρο».

Στη σημερινή συζήτηση, θα συμμετέχει ο πρώην υπουργός και ιδρυτής του think tank, Θέοδωρος Παπαθεοδώρου, ο συγγραφέας- δρ. Κοινωνιολογίας Γιώργος Σιακαντάρης, και ο πρ. ΓΓ υπ. Υγείας, ορθοδοντικός Αντώνης Δημόπουλος. Την εκδήλωση συντονίζει ο Συνταγματολόγος-πρ.ευρωβουλευτής, Κώστας Μποτόπουλος.

Η Τρικούπη πάντως, παρατηρεί τις κινήσεις του Ανδρέα Λοβέρδου χωρίς να κρύβει την ενόχληση της από κάποιες δημόσιες τοποθετήσεις του. Μάλιστα, στενοί συνεργάτες της προέδρου δεν αποκλείουν ότι αν ενταθούν κι άλλο οι «προεκλογικοί τόνοι», η κ. Γεννηματά θα σηκώσει αντίστοιχα «το πολιτικό γάντι», σύμφωνα με πηγές του protothema.gr.

Παράλληλα, την Παρασκευή, θα συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ύστερα από αρκετούς μήνες, ώστε να συζητηθούν βασικά θέματα. Η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, θα βάλει ένα τέλος στη φημολογία των τελευταίων ημερών, που τη θέλει να έχει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την υποψηφιότητα της. Η ίδια θα είναι υποψήφια, και όπως έχει τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξη της «με νύχια και με δόντια θα δώσω τη μάχη να μεγαλώσει τη δύναμη του το ΚΙΝΑΛ». Ενώ ταυτόχρονα αναμένεται να υπογραμμίσει την αυτόνομη πορεία του κόμματος, να ζητήσει ενότητα και ναα ξεκαθαρίσει πως για τις εσωκομματικές διαδικασίες θα τηρηθεί κατά γράμμα το καταστατικό,όπως έχει δεσμευτεί άλλωστε η ίδια εξ αρχής.

Ειδήσεις σήμερα 

«Κουδούνι» με self test για τα Λύκεια: Θετικοί στον κορωνοϊό 408 μαθητές και καθηγητές 

Οι «σκληροί» δείκτες της επιδημίας ναρκοθετούν την πορεία προς αλλά και μετά το Πάσχα

Πανδημία-ΗΠΑ: Ξεπέρασε τους 60.000 νεκρούς η Καλιφόρνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης