Μουντιάλ 2022: Για τον Μόντριτς η Βραζιλία «είναι πάντα το φαβορί»

Μουντιάλ 2022: Για τον Μόντριτς η Βραζιλία «είναι πάντα το φαβορί»

Ο Λούκα Μόντριτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Κροατίας με τη Βραζιλία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και τόνισε πως η Σελεσάο είναι πάντα το φαβορί και πως είναι μια από τις δυο καλύτερες ομάδες του κόσμου, μαζί με την Αργεντινή

modrix
Ο αρχηγός της Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, μαζί με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Ζλάτκο Ντάλιτς μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Βραζιλία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ (9/12, 17:00). Ο 37χρονος χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως η Σελεάσο είναι πάντα το φαβορί, καθώς έχει παίκτες... φαινόμενα σε κάθε θέση και χαρακτήρισε την ομάδα του Τίτε ως μια από τις δυο κορυφαίες του κόσμου, μαζί με την Αργεντινή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ηγέτης της Χρβάτσκα:

«Πετύχαμε κάτι σπουδαίο με το να φτάσουμε μέχρι τα προημιτελικά αλλά ανεξάρτητα από αυτό, θέλουμε ακόμα περισσότερα. Μας περιμένει το σημαντικότερο ματς στο τουρνουά απέναντι σε ένα από τα φαβορί για να κατακτήσουν τον τίτλο. Η Βραζιλία είναι πάντα το φαβορί αλλά θα πρέπει να παίξουμε στο μάξιμουμ όπως σε κάθε ματς. Μόνο έτσι θα έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Έχουμε τα δυνατά σημεία μας και πιστεύουμε στους εαυτούς μας.

Έχω παίξει αρκετές φορές κόντρα στην Βραζιλία αλλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να τους νικήσουμε. Ελπίζω πως αυτό θα αλλάξει. Η Βραζιλία έχει παίκτες φαινόμενα σε κάθε θέση. Θα πρέπει να είμαστε δυναμικοί, να τρέξουμε και να μην τους αφήσουμε να παίξουν. Η Βραζιλία και η Αργεντινή είναι οι καλύτερες ομάδες του κόσμου με πάρα πολλούς καλούς παίκτες. Μου αρέσει να τους βλέπω και είναι χαρά να παίζω απέναντι σε τέτοιες ομάδες, έχουμε αποδείξει πάρα πολλές φορές πως δεν νικούν πάντα τα φαβορί».

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε εργοστάσιο με πολυεστερικά στον Ασπρόπυργο - Μήνυμα από το 112

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που άντρας στην Ινδία παθαίνει ηλεκτροπληξία από καλώδιο που πέφτει ξαφνικά

Η μοίρα «ξαναχτυπά» τη Σελίν Ντιόν - Οι μεγάλες τραγωδίες της ζωής της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ