Ουρουγουάη-Ρωσία 3-0: «Καθάρισε» νωρίς τη νίκη και την πρωτιά!

Ουρουγουάη-Ρωσία 3-0: «Καθάρισε» νωρίς τη νίκη και την πρωτιά!

Η Ουρουγουάη κέρδισε με 3-0 την Ρωσία, που βρέθηκε να παίζει με 10 παίκτες από το 36’, κατακτώντας την πρώτη θέση του ομίλου

URUUUU
Ουρουγουάη και Ρωσία έπαιξαν για την πρώτη θέση του ομίλου και στο τέλος η ομάδα του Ταμπάρες με πειστική εμφάνιση ήταν εκείνη που έκανε το απόλυτο και κατέκτησε την κορυφή, κερδίζοντας με 3-0.

Οι Ρώσοι στο πρώτο δύσκολο ματς έδειξαν σημάδια κατάρρευσης, παίζοντας με 10 παίκτες μόλις από το 36’, όταν ο Σμόλνικοβ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για να γνωρίσουν δίκαια την ήττα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Ουρουγουάη. Στο 10’ ο Σουάρες εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, ο Ιγκνασέβιτς αποφάσισε να του ανοίξει το δρόμο, ο Ακινφέεβ αιφνιδιάστηκε και το 1-0 ήρθε πολύ γρήγορα. Η ψυχολογία των Ρώσων έπεσε, οι παίκτες του Ταμπάρες είχαν τον έλεγχο και από τη στιγμή που ο Τσερίσεβ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μουσλέρα από εξαιρετική θέση στην περιοχή, τα πάντα τελείωσαν από το πρώτο μέρος.

Στο 23’ ο Λασάλτ έκανε το σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα, αφού κόντραρε στον Τσερίσεβ κατέληξε στα δίχτυα του Ακονφέεβ για το 2-0. Σαν να μην έφτασε αυτό ο Σμόλνικοβ δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε 8’, έκανε ανόητο φάουλ στο 36’ και άφησε την ομάδα του να παλεύει με 10 παίκτες. Όπως ήταν λογικό οι Ουρουγουανοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο, χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσουν ταχύτητα και το ματς κυλούσε βαρετά στο δεύτερο μέρος.

Οι ευκαιρίες ήρθαν στο τελευταίο 15λεπτο, με τους Ουρουγουανούς να χάνουν τις καλύτερες και τον Καβάνι να βάζει στο τέλος το κερασάκι στην τούρτα. Ο Ακινφέεβ έβγαλε δύσκολα την κεφαλιά του Γοδίν και από κοντά ο επιθετικός της Παρί έκανε το τελικό 3-0, που φέρνει την ομάδα του στην κορυφή του ομίλου και αφήνει τους Ρώσους στη δεύτερη θέση. Θυμίζουμε ότι στους «16» το σταύρωμα να γίνει με τις ομάδες του δευτέρου ομίλου.

Οι συνθέσεις
Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Κάσερες, Κοάτες, Γοδίν, Λασάλτ, Τορέιρα, Βεσίνο, Μπετανκούρ (63’ Ντε Αρασκαέτα), Νάντες (73’ Ροδρίγκες), Σουάρες, Καβάνι (90+3’ Γκόμες)
Ρωσία (Στανισλάβ Τσερτσέσοβ): Ακινφέεβ, Σμόλνικοβ, Ιγκνασέβιτς, Κουτσεπόβ, Κουντρισόβ, Ζόμπνιν, Γκαζίνσκι (46’ Κουζιάεβ), Σαμέντοβ, Τσερίσεβ (38’ Φερνάντες), Αλ. Μιραντσούν (60’ Σμόλοβ), Τζιούμπα

Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε επίσης