Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί δεν θα κάνουν Χριστούγεννα με τη βασίλισσα

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί δεν θα κάνουν Χριστούγεννα με τη βασίλισσα

Ο πρίγκιπας Χάρι ντύθηκε Άγιος Βασίλης για καλό σκοπό – Το συγκινητικό του μήνυμα στα ορφανά παιδιά των Ενόπλων Δυνάμεων

harry-meghan-arthro
Περίπου από τα μέσα Νοεμβρίου, όταν είχαν εμφανιστεί στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εξαφανίστηκαν από την δημόσια ζωή στη Βρετανία και οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Όμως, την Παρασκευή το παλάτι του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του βρετανικού Τύπου, πως ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ βρίσκονται στον Καναδά μαζί με τον οκτώ μηνών γιο τους Άρτσι και εκεί, σε μυστική τοποθεσία, την οποία το παλάτι δεν αποκάλυψε για λόγους ασφαλείας, το λαμπερό ζευγάρι θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Το συγκινητικό μήνυμα στα ορφανά των Ενόπλων Δυνάμεων

Πάντως, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ δεν ξεχνά την φιλανθρωπική του δράση, και ακόμα και από τον Καναδά, ντύθηκε Άγιος Βασίλης για καλό σκοπό. Ο πρίγκιπας Χάρι σε ένα βίντεο, μόλις ενός λεπτού, ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» στα παιδιά που οι γονείς τους υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι ορφανά από τον ένα γονιό. Το συγκινητικό βίντεο προβλήθηκε σε παιδικό χριστουγεννιάτικο πάρτι, που έγινε εν πλω στον Τάμεση, από την φιλανθρωπική οργάνωση «Scotty's Little Soldiers», η οποία στηρίζει αυτά τα παιδιά και στην οποία είναι επικεφαλής ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Ο μικρότερος γιος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα, που έχασε την μητέρα του σε ηλικία 12 ετών και ποτέ δεν έκρυψε πόσο του στοίχισε ο θάνατός της, απευθυνόμενος στα παιδιά, που με χαρά παρακολούθησαν το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του γαλαζοαίματου, δεν παρέλειψε να τονίσει πώς είναι να έχεις χάσει τον γονιό σου. «Ναι, το να χάνεις τον ένα γονιό είναι απίστευτα σκληρό, αλλά γνωρίζω πως ο καθένας από εσάς βοηθώντας ο ένας τον άλλον θα έχετε μπροστά σας ένα καταπληκτικό μέλλον και, επίσης, φανταστικά Χριστούγεννα».

Prince Harry Dresses As Santa To Send Christmas Message 2019


Κλείσιμο
Φίλος του Χάρι και της Μέγκαν αποκάλυψε στον βρετανικό Τύπο πως το ζευγάρι, που έχει πάρει έξι εβδομάδες άδεια από τα βασιλικά του καθήκοντα, μένει σε μυστική τοποθεσία στον Καναδά, βγαίνει ελάχιστα έξω και απολαμβάνει την παρέα λίγων καλών φίλων. Η δούκισσα του Σάσεξ, πρώην ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο νομικό δράμα Suits, ζούσε εφτά χρόνια στον Καναδά, όπου γυρίζεται το γνωστό σίριαλ. Έτσι, η Αμερικανίδα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έχει φίλους στην χώρα και μάλιστα, την καλύτερή της φίλη, την ενδυματολόγο Τζέσικα Μαλρόνεϊ.

Την Παρασκευή εκπρόσωπος του παλατιού επιβεβαίωσε την είδηση πως το ζευγάρι βρίσκεται στον Καναδά και αναμένεται να επιστρέψει στη Βρετανία την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία ζει στο Λος Άντζελες, έχει ήδη ταξιδέψει στον Καναδά για να κάνει Χριστούγεννα με το ζευγάρι και τον μικρό Άρτσι.

Με παλαιότερη ανακοίνωσή του το παλάτι του Μπάκιγχαμ τόνισε πως η βασίλισσα στηρίζει την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να κάνουν Χριστούγεννα μακριά από την βασιλική οικογένεια. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρθηκε πως ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είχαν περάσει τα Χριστούγεννα των δύο περασμένων ετών με την βασίλισσα και τους υπόλοιπους γαλαζοαίματους στο Σάντριγχαμ, όπου περνά παραδοσιακά η βασιλική οικογένεια κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα.

Το 2019 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τους Βρετανούς γαλαζοαίματους

Το 2019 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον έκτο στην διαδοχή του θρόνου και την Αμερικανίδα σύζυγό του. Το ζευγάρι μετακόμισε την άνοιξη από το παλάτι του Κένσιγκτον, στο Frogmore Cottage, στο Ουίνδσορ, μετά την ρήξη στις σχέσεις του με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Αλλά και στα τέλη Οκτωβρίου ο Χάρι και η Μέγκαν βρέθηκαν στο προσκήνιο με μια συνέντευξη που συζητήθηκε πολύ και δυσαρέστησε την βασίλισσα. Το ζευγάρι κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στη Νότιο Αφρική εξομολογήθηκε πως δυσκολεύεται με τα επίσημα βασιλικά καθήκοντα ενώ ο πρίγκιπας Χάρι δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι με τον μεγαλύτερο αδελφό του «βαδίζουν σε ξεχωριστά μονοπάτια».

Why Prince Harry and Meghan are spending Christmas in Canada


Με συμπτώματα γρίπης στο νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος

Η χρονιά που φεύγει ήταν δύσκολη για την μοναρχία στη Γηραιά Αλβιόνα. Μετά την κριτική που άσκησε ο βρετανικός Τύπος στην συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν, ακολούθησε τον Νοέμβριο η «καταστροφική» συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου στο BBC για την σχέση του με τον παιδόφιλο Αμερικανό Τζέφρι Επστάιν.

Την Παρασκευή έγινε γνωστό πως ο 98χρονος πρίγκιπας Φίλιππος μεταφέρθηκε από το Σάντριγχαμ με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Οι γιατροί του βασιλικού συζύγου έκριναν ότι πρέπει να εισαχθεί στο νοσοκομείο καθώς ο δούκας του Εδιμβούργου είχε συμπτώματα γρίπης ενώ υπέφερε και από πρόσφατη πτώση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης