Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: «Φύγε εσύ, έλα εσύ» με τη γυναίκα και τη συμπρωταγωνίστριά του

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: «Φύγε εσύ, έλα εσύ» με τη γυναίκα και τη συμπρωταγωνίστριά του

Μήπως τελικά υπάρχει καπνός στην ιστορία που προέκυψε με την 30χρονη Αλίσα; - Μήπως οι φωτογραφίες στο μπαλκόνι δεν ήταν τόσο αθώες; - Η Τζέσικα Μπίελ πετάει για Νέα Ορλεάνη τη στιγμή που η συμπρωταγωνίστρια του ποπ σταρ έφτασε στο Λος Άντζελες

justin01-mesa
Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ προσπαθεί ακόμα να επανορθώσει απέναντι στη σύζυγό του, Τζέσικα Μπίελ, μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στις οποίες διακρίνεται να κρατάει το χέρι της συμπρωταγωνίστριάς του, Αλίσα Γουεϊνράιτ, με την οποία γυρίζουν τώρα την ταινία «Palmer».

Αφού ζήτησε από τη γυναίκα του δημόσια συγγνώμη, ο δημοφιλής καλλιτέχνης την προσκάλεσε να τον συνοδεύσει στη Νέα Ορλεάνη, όπου γίνονται τα γυρίσματα, ώστε να της αποδείξει ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ εκείνου και της Αλίσα.

«Ο Τζάστιν είπε στη Τζέσικα να πάει στη Νέα Ορλεάνη, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ώστε να δει και η ίδια ότι δεν παίζει τίποτα μεταξύ εκείνου και της συμπρωταγωνίστριάς του. Η Τζέσικα σκοπεύει να πάει», αναφέρει πηγή του ζευγαριού στη Us Weekly.

Ο ποπ σταρ θα μπορούσε κάλλιστα να μείνει μόνος του, καθώς τις τελευταίες μέρες και μετά τη δημοσίευση των εν λόγω φωτογραφίων, όπου σταθεί και όπου βρεθεί και τον... πιάσει η κάμερα δείχνει σκεπτικός και απογοητευμένος.

Στη δημόσια συγγνώμη του στη γυναίκα του, παραδέχτηκε ότι φαινόταν σαν να υπήρχε κάτι μπεμπτό ανάμεσα σε εκείνον και τη συμπρωταγωνίστριά του, ωστόσο δεν έγινε ποτέ τίποτα μεταξύ τους.

«Μένω μακριά από τα κουτσομπολιά όσο μπορώ, αλλά για την οικογένειά μου θεωρώ σημαντικό να ξεκαθαρίσω το τοπίο γιατί οι φήμες πληγώνουν τους ανθρώπους που αγαπώ. Πριν από μερικές εβδομάδες υπέπεσα σε ένα σφάλμα – αλλά για να ξεκαθαρίσω – τίποτα δεν συνέβη ανάμεσα σε εμένα και την συμπρωταγωνίστριά μου. Ήπια λιγάκι παραπάνω εκείνο το βράδυ και μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου. Έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα. Ζητάω συγγνώμη από την εκπληκτική μου σύζυγο και το γιο που τους έφερε σε δύσκολη θέση και είμαι συγκεντρωμένος στο να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας που μπορώ. Αυτή η συμπεριφορά μου δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Είμαι υπερήφανος που δουλεύω για το «Palmer». Ανυπομονώ να κάνουμε την ταινία και είμαι ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα την δει», αναφέρει ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στη δημόσια απολογία του. 



Δείτε βίντεο: Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ζητάει δημοσίως συγγνώμη από τη γυναίκα του

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ζητάει δημοσίως συγγνώμη από τη γυναίκα του
Κλείσιμο


Την ίδια ώρα, όμως, που η Τζέσικα Μπίελ πετούσε για τη Νέα Ορλεάνη η Αλίσα Γουεϊνράιτ εθεάθη να φτάνει στο Λος Άντζελες. 

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» την 30χρονη ηθοποιό να περιμένει τις βαλίτσες της στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και το μοναδιό σχόλιο που η ίδια έκανε είναι ότι «είναι καλά», χωρίς να θέλει να σχολιάσει τίποτα για το επίμαχο βράδυ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης